Βικτόρια Μπέκαμ: «Το να θέλει μία γυναίκα να είναι αδύνατη είναι παλιομοδίτικο»

Βικτόρια Μπέκαμ: «Το να θέλει μία γυναίκα να είναι αδύνατη είναι παλιομοδίτικο»

«Κάθε γυναίκα θέλει όμορφα, στρογγυλά και καμπυλωτά οπίσθια, σωστά;» ανέφερε σε συνέντευξή της, η σχεδιάστρια μόδας

victoria_beckham_slider
Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι από τις γυναίκες που έχουν αφοσιωθεί στον χώρο της μόδας και για αυτό θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Μιλώντας στο περιοδικό Grazia σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς, έτσι όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί σήμερα, η σχεδιάστρια μόδας υποστήριξε, ότι οι μοντέρνες γυναίκες είναι οι «υγιείς που έχουν καμπύλες»


Μάλιστα η ίδια τόνισε, ότι τα πολύ αδύνατα σώματα είναι ξεπερασμένα. «Είναι παλιομοδίτικο να θες να είσαι πραγματικά αδύνατη. Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα θέλουν να είναι υγιείς και καμπυλωτές», είπε χαρακτηριστικά η Μπέκαμ και έθεσε ένα ρητορικό ερώτημα: «Κάθε γυναίκα θέλει όμορφα, στρογγυλά και καμπυλωτά οπίσθια, σωστά;».



Στην πορεία την συνέντευξης, η Μπέκαμ εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά, για τις «ζουμερές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες», με τις οποίες συναναστρέφονται τα παιδιά της.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Είναι πάρα πολλές οι ζουμερές γυναίκες στο Μαιάμι και περπατούν στην παραλία με ελάχιστα ρούχα και μοιάζουν υπέροχες. Δείχνουν το σώμα τους με αυτοπεποίθηση. Ως μητέρα, λατρεύω το γεγονός ότι η Χάρπερ περιβάλλεται από γυναίκες που απολαμβάνουν τις καμπύλες τους», ενώ παραδέχτηκε, ότι η ίδια πλέον κάνει βάρη, προσπαθώντας να αποκτήσει περισσότερο όγκο και να τονώσει τους μύες της.


«Πάντα φοβόμουν τα βάρη αλλά πλέον τα αγαπώ», είπε για την προσπάθειά της αυτή.




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης