Έκοψαν την Cheryl Cole από το αμερικανικό X-Factor;

Έκοψαν την Cheryl Cole από το αμερικανικό X-Factor;

Μπορεί μόλις πριν λίγες ημέρες να ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της Βρετανίδας τραγουδίστριας Cheryl Cole στο αμερικανικό X-Factor

Έκοψαν την Cheryl Cole από το αμερικανικό X-Factor;
Μπορεί μόλις πριν λίγες ημέρες να ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της Βρετανίδας τραγουδίστριας Cheryl Cole στο αμερικανικό X-Factor, έπειτα από μήνες εικασιών, όμως νέες φήμες θέλουν την Cole να «κόβεται» κιόλας από την θέση της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τις φήμες, τη θέση της 27χρονης τραγουδίστριας πήρε ήδη η συμπαρουσιάστρια του σόου Nicole Scherzinger. Πηγές αναφέρουν ότι η Cole, που παραιτήθηκε από το βρετανικό X-Factor για χάρη του αμερικανικού, απορρίφθηκε από τους παραγωγούς του σόου λόγω της προφοράς της που όπως ισχυρίζονται θα ξενίσει τους θεατές, μιας και θα δυσκολεύονται να την καταλάβουν.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό κουτσομολίστικο site TMZ, ένας επιπλέον λόγος ήταν ότι δεν ταίριαξε η χημεία της με την άλλη γυναίκα της κριτικής επιτροπής, Paula Abdul. Μάλιστα, ακούγεται έντονα ότι είναι πολύ πιθανή η επιστροφή της Cole στο Βρετανικό X-Factor. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο από τους υπεύθυνους του σόου, αν όμως ισχύει τελικά κάτι τέτοιο, είναι απίστευτος εξευτελισμός για την τραγουδίστρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης