Adele: Ο πραγματικός λόγος πίσω από την ακύρωση των συναυλιών της είναι... η κρίση στη σχέση της με τον Ριτς Πολ

Adele: Ο πραγματικός λόγος πίσω από την ακύρωση των συναυλιών της είναι... η κρίση στη σχέση της με τον Ριτς Πολ

«Είχε συνεχώς συναισθηματικά ξεσπάσματα, έκλαιγε και ούρλιαζε στο τηλέφωνο, μετά βίας μπορούσε να ολοκληρώσει τις πρόβες»

adlee
Πριν λίγες ημέρες, με δάκρυα στα μάτια η Adele ανακοίνωσε πως οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας ακυρώνονται λόγω κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Όπως αποκαλύπτει όμως, ανώνυμη πηγή στην Page Six ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός, αλλά οι συχνοί τσακωμοί της με τον Ριτς Πολ.

242390048_580606419823514_490246359318969570_n__1_

Αν και η καλλιτέχνιδα ανέφερε πως δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τις πρόβες όπως θα ήθελε η ίδια, αφού το μισό «πλήρωμα» διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19 και έλειπε, η πηγή αναφέρει πως καθ' όλη τη διάρκεια των προβών, η Adele ούρλιαζε στο τηλέφωνο, ενώ μιλούσε με τον γνωστό αθλητικό μάνατζερ.

Κλείσιμο

«Έκλαιγε και ούρλιαζε συνέχεια. Μετά βίας μπορούσε να ολοκληρώσει τις πρόβες. Είχε συνεχώς συναισθηματικά ξεσπάσματα», αναφέρει η ίδια πηγή.

Τους εν λόγω ισχυρισμούς επιβεβαίωσε σχεδόν, με μία δήλωσή του και ο δημοσιογράφος Σκοτ Ρόεμπεν. «Ακούγεται ότι το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ανήσυχη για τη σχέση της. Λέγεται ότι έφτασε σε ένα σημείο, για το οποίο δεν ήταν καθόλου έτοιμη. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις πρόβες, όταν νιώθεις ότι δεν βρίσκεσαι εκεί, όπου σκεφτόσουν αρχικά», είπε ο δημοσιογράφος, χωρίς να ξεκαθαρίσει ωστόσο σε τι αναφέρεται.


Πρόσθεσε μάλιστα, πως αμέσως μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης των show της, η Adele ταξίδεψε με το ιδιωτικό της τζετ για το σπίτι του Ριτς Πολ.

H σχέση του ζευγαριού μετράει μόλις λίγους μήνες. Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Ιούλιο  στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns. Ακούγεται ωστόσο, ότι ο Ριτς Πολ ίσως, δεν είναι ο κατάλληλος σύντροφός για εκείνη, καθώς δεν στεριώνει εύκολα σε μία σχέση. Γεγονός που δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια να επανέλθει, μετά το επώδυνο διαζύγιο που πέρασε. 





Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορίες απόγνωσης λόγω του χιονιά - «Από τη Δευτέρα, χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε να φάμε», λέει κάτοικος στο Μαρούσι

Δεν είχαμε σεξουαλική επαφή, απλά την φιλοξένησα είπε ο 40χρονος για την αποπλάνηση της 14χρονης

Με φορτηγά απομακρύνουν πλέον το χιόνι στον δήμο Αλίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης