Τζέιμι Ντόρναν: «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σαν μία... drag queen»

Τζέιμι Ντόρναν: «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σαν μία... drag queen»

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και εξήγησε πώς οι αδερφές του «επηρέασαν» την εικόνα του 

jamiedornan
Ο Τζέιμι Ντόρναν έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μεταμφιεσμένος και αν κάποιος ευθύνεται για αυτό είναι οι γυναίκες της ζωής τους.

O 39χρονος ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο διάσημο show της Έλεν ΝτεΤζενέρις και αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά του χρόνια με τις αδερφές του, όσο και στην ζωή του τώρα πια με τις κόρες του.


Όπως εξήγησε, τα θηλυκά αυτά ήταν ο λόγος που θυμάται τον εαυτό του στο σπίτι με λαμπερά κραγιόν, φορέματα και περίεργα χτενίσματα.

«Έχω δύο αδερφές. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν, με έντυναν συνέχεια με φορέματα, μου έβαζαν βλεφαρίδες και έντονα κραγιόν, με είχαν σαν μία "κούκλα" και με μεταμόρφωναν σε γυναίκα», είπε αρχικά.

Ύστερα συμπλήρωσε πως το ίδιο έμαθε κι εκείνος στις κόρες του. «Μου το πέρασαν κι εγώ το πέρασα στα κορίτσια μου. Κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά όχι η μία στην άλλη. Το κάνουν σε εμένα. Οπότε, τα τελευταία 39 χρόνια είμαι μία drag queen στην πραγματική μου ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Κλείσιμο

Αν και λατρεύει τις τρεις κόρες που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του,ο ίδιος παραδέχεται πως πάντα θα ήθελε να έχει κι έναν γιο.

«Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Αν και μετά από τρεις κόρες, δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν αυτό θα πετύχει. Νομίζω πως θα μας βγει πάλι κοριτσάκι. Και οι τρεις τους βέβαια, έχουν τέτοια ενέργεια που μόνο σε κορίτσια δεν αντιστοιχεί. Τις φωνάζουμε "διαβολάκια της Τανζμανίας"», λέει χιουμοριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει μετά την απόφαση για χαλάρωση των μέτρων σε εστίαση και διασκέδαση

Εφιάλτης στην Αργυρούπολη: Ο «νταής» που έμαθε τζούντο για να χτυπάει γυναίκες

Απίστευτο θέαμα στον Άλιμο: Στα ρηχά μικρή φάλαινα - Είναι τραυματισμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης