Η Olivia Wilde θέλει να ερωτευτεί!

Η Olivia Wilde θέλει να ερωτευτεί!

Η 27χρονη ηθοποιός φωτογραφίζεται με κόκκινο μπικίνι για την αμερικανική έκδοση του γυναικείου περιοδικού Glamour και οι άνδρες κάνουν ήδη ουρά!

Η Olivia Wilde θέλει να ερωτευτεί!
Η Olivia Wilde είναι ελεύθερη, ωραία και όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ψάχνει και πάλι για τον έρωτα! Η 27χρονη ηθοποιός φωτογραφίζεται με κόκκινο μπικίνι για την αμερικανική έκδοση του γυναικείου περιοδικού Glamour και οι άνδρες κάνουν ήδη ουρά!

Η πρωταγωνίστρια του Tron: Legacy ήταν παντρεμένη με τον Ιταλό πρίγκιπα Tao Ruspoli από την ηλικία των 18 ετών και χώρισε μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Ο νεανικός τους έρωτας είχε γεννηθεί στο περιβόητο φεστιβάλ Burning Man. «Αρραβωνιαστήκαμε στο Burning Man και παντρευτήκαμε σε ένα σχολικό λεωφορείο. Ήμασταν αντισυμβατικοί» είπε στο περιοδικό.

Τώρα, ελεύθερη ξανά μετά από πολλά χρόνια, η Olivia δηλώνει: «Είμαι και πάλι ανοιχτή στην ιδέα των ραντεβού. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τον καιρό που έβγαινα στο σχολείο». Φήμες κάνουν λόγο για σχέση της με τον ηθοποιό Ryan Gosling, ενώ την έχουν δει μαζί και με τον Justin Timberlake.

Η ηθοποιός μιλώντας για τους κατά καιρούς συμπρωταγωνιστές της δηλώνει τυχερή που είχε την ιδανική χημεία με όλους. Οι γονείς της, Andrew και Leslie Cockburn, είναι και οι δυο επιτυχημένοι δημοσιογράφοι, και τους θυμάται να μιλούν για πολιτικά με τον Mick Jagger και τον George Clooney.

Κλείσιμο


Μπορεί η 27χρονη Olivia να είναι μια σέξι ηθοποιός, είναι όμως και μια έξυπνη γυναίκα. «Μπορείς να είσαι μια σέξι και όμορφη γυναίκα, όμως ταυτόχρονα και το εξυπνότερο άτομο μέσα σε ένα δωμάτιο» λέει. Τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι γεμάτα για την Olivia, καθώς είναι ήδη προγραμματισμένες 7 νέες ταινίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης