Ε ναι λοιπόν, η Cheryl Cole στο αμερικανικό X-Factor!

Ε ναι λοιπόν, η Cheryl Cole στο αμερικανικό X-Factor!

Η 27χρονη Cole είναι κατενθουσιασμένη με αυτή τη θέση, καθώς προσδοκά ότι έτσι θα καταφέρει να ανοίξει τα φτερά της και στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Δωράκια για όλους  μέχρι την τελευταία  στιγμή…
Ε ναι λοιπόν, η Cheryl Cole στο αμερικανικό X-Factor!
Έπειτα από πολλούς μήνες υποθέσεων, επιτέλους επιβεβαιώθηκε! Η βρετανίδα τραγουδίστρια μέλος του συγκροτήματος Girls Aloud θα είναι μια από τους κριτές στο αμερικανικό X-Factor, μαζί με τους Simon Cowell και Antonio 'LA' Reid, που αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει τις οντισιόν.

Η 27χρονη Cole είναι κατενθουσιασμένη με αυτή τη θέση, καθώς προσδοκά ότι έτσι θα καταφέρει να ανοίξει τα φτερά της και στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα πάρω μέρος στην αμερικανική εκδοχή του X-Factor. Το λάτρεψα στην Βρετανία και με το ταλέντο που υπάρχει στην Αμερική, είμαι σίγουρη ότι θα βρούμε κάποιον πολύ ιδιαίτερο» είπε η τραγουδίστρια.

Η πανέμορφη Cole που το περασμένο καλοκαίρι είχε περάσει μια πολύ δύσκολο περίοδο με την υγεία της, καθώς είχε προσβληθεί από Ελονοσία, είναι έτοιμη να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι. «Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσουμε και ανυπομονώ να νικήσω τον Simon. Είμαι σίγουρη ότι η Αμερική θα το λατρέψει».

Κλείσιμο


Για αρκετά μεγάλο διάστημα ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της Cole στο παιχνίδι. Παρότι ο Cowell την ήθελε και την υποστήριζε, οι παραγωγοί της αμερικανικής εκδοχής είχαν «δεύτερες σκέψεις» για το αν θα μπορούσε η τραγουδίστρια με την βρετανική προφορά να κερδίσει και το δύσκολο κοινό της Αμερικής. Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν θα επαληθευτούν οι φόβοι τους ή όχι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης