«Χαμός» στο Twitter μεταξύ της Τέιλορ Σουίφτ και του Ντέιμον Άλμπαρν για το αν γράφει η ίδια τα τραγούδια της

«Χαμός» στο Twitter μεταξύ της Τέιλορ Σουίφτ και του Ντέιμον Άλμπαρν για το αν γράφει η ίδια τα τραγούδια της

Όλα ξεκίνησαν από μία δήλωση του τραγουδιστή, κατά την οποία υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια δεν γράφει εκείνη τους στίχους των τραγουδιών της - Αφού εκείνη του επιτέθηκε δημόσια, απολογήθηκε και το «χρέωσε» στους Los Angeles Times που «παραποίησαν» τα λόγια του

swift_2
Τον εκνευρισμό της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Gorillaz, Ντέιμον Άλμπαρν, με μία πρόσφατη δήλωσή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο καλλιτέχνης στους Los Angeles Times, υποστήριξε πως η διάσημη τραγουδίστρια σίγουρα δεν γράφει μόνη της τα τραγούδια της.

«Ξέρω ότι γράφει κι η ίδια, αλλά σίγουρα δεν τα γράφει μόνη της. Ξέρω πώς είναι να γράφεις με κάποιον άλλο. Είναι πολύ διαφορετικό. Δεν βγάζω μίσος, απλά λέω ότι έχει μεγάλη διαφορά να είναι κανείς στιχουργός με το να γράφει για άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραίο το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως εκτιμά πολύ περισσότερο την Μπίλι Άιλις παρά την Τέιλορ Σουίφτ στο θέμα των στίχων. «Μία πολύ εδνιαφέρουσα στιχουργός είναι η Μπίλι Άιλις και ο αδερφός της. Με ελκύουν πολύ περισσότερο από την Τέιλορ Σουίφτ. Είναι ξεχωριστή», δήλωσε.

Η τραγουδίστρια του Kill Bill απάντησε ύστερα στον τραγουδιστή με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά σου, μέχρι που είδα αυτό. Γράφω μόνη μου όλα μου τα τραγούδια. Η δήλωσή σου είναι παντελώς λάθος και καταστροφική. Δεν χρειάζεται να σου αρέσουν τα τραγούδια μου, αλλά είναι πολύ άσχημο να υποτιμάς τους στίχους μου», έγραψε.

Κλείσιμο

Μετά την αστοχή του δήλωση και τη φραστική επίθεση που δέχτηκε στα social media τόσο από το κοινό όσο και από άλλους καλλιτέχνες, ο Ντέιμον Άλμπαρν απολογήθηκε μέσω του Twitter στην τραγουδίστρια και έριξε τις ευθύνες στον Τύπο, καθώς όπως υποστηρίζει, άλλαξε τη δήλωσή του για να μαζέψει «κλικς».



Συγκεκριμένα, έγραψε: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είχα μια συζήτηση σχετικά με τη σύνθεση τραγουδιών και δυστυχώς μεταφέρθηκε αλλιώς για να μαζευτούν κλικς. Ζητώ συγγνώμη. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να δυσφημήσω τη σύνθεση των τραγουδιών σας. Ελπίζω να καταλαβαίνεις. - Ντέιμον».




Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη ημέρα αργίας: Πώς θα λειτουργήσουν ΜΜΜ, δημόσιο, σχολεία και καταστήματα

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα: Οι 3 παράγοντες που θα κρίνουν παράταση ή άρση

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης