Αυτοκτόνησε ο 26χρονος γιος της Ρετζίνα Κινγκ

Αυτοκτόνησε ο 26χρονος γιος της Ρετζίνα Κινγκ

Απαρηγόρητη η ηθοποιός από τον χαμό του γιου της - Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του

regina
Βαρύ πένθος βιώνει η Ρετζίνα Κινγκ, μετά την αυτοκτονία του μόλις 26 ετών γιου της.

Λίγες ημέρες αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του, ο Ίαν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση του χαμού του γιου της με μία δήλωσή της στο People, ζητώντας από το κοινό να σεβαστεί αυτή την δύσκολη για εκείνη, περίοδο.

«Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την απώλεια του Ίαν. Νοιαζόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά τον σεβασμό σας κατά τη διάρκεια αυτής της προσωπικής περιόδου. Σας ευχαριστώ», ανέφερε στη δήλωσή της.

Ο Ίαν ήταν το μοναδικό παιδί της ηθοποιού που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και μουσικό παραγωγό, Ίαν Αλεξάντερ. Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, εργαζόταν ως dj.

Κλείσιμο

Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει κανείς μόνος του ένα παιδί. Ωστόσο, τόνισε πως τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη μεταξύ μητέρας και παιδιού.  



«Δεν ξέρεις τι είναι η άνευ όρων αγάπη, μπορεί να πεις ότι ξέρεις, αλλά αν δεν έχεις παιδί, δεν ξέρεις. Όταν το βιώνεις, είναι το πιο ικανοποιητικό πράγμα», είχε δηλώσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Covax φιλοδοξεί να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία το 2022

Η «κατεύθυνση» που έδειξε το DNA στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – «Ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα

Το αεροπορικό δυστύχημα του Αλέξανδρου Ωνάση και το τέλος του παιδιού που θα κληρονομούσε μια αυτοκρατορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης