Πώς η αδυναμία του Ρίκι Τζερβέις στο αλκοόλ τον ενέπνευσε για τον ρόλο του Τόνι στη σειρά «After Life» του Netflix

Πώς η αδυναμία του Ρίκι Τζερβέις στο αλκοόλ τον ενέπνευσε για τον ρόλο του Τόνι στη σειρά «After Life» του Netflix

«Προσπαθώ όμως να περάσω το αντίθετο μήνυμα στη σειρά, να πω στον κόσμο ότι το να πίνεις συνέχεια δεν είναι κάτι το διασκεδαστικό», είπε χαρακτηριστικά

gervaisafterlife
Λίγο μετά την κυκλοφορία της τρίτης και τελευταίας σεζόν της σειράς «After Life» του Netflix, ο δημιουργός της, Ρίκι Τζερβέις μίλησε για το πώς σχετίζεται ο ρόλος του Τόνι (τον οποίο και υποδύεται ο ίδιος) με την πραγματική του ζωή.

Πρόκειται για έναν ρεπόρτερ που ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια της γυναίκας του, το ρίχνει στο ποτό, με αποτέλεσμα τελικά να αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.


Η σειρά παρουσιάζει τη μάχη του με τη μοναξιά και την προσπάθειά του να πάρει τη ζωή του ξανά στα χέρια του. Το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τον ήρωα και με αφορμή την εμφάνισή του Ρίκι Τζερβέις στην εκπομπή JOE, ο παρουσιαστής τον ρώτησε για το πώς εμπνεύστηκε τον ρόλο του.

Κλείσιμο

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, χρησιμοποίησε για να χτίσει τον ρόλο του, τη δική του αδυναμία στο αλκοόλ. Αν και ο ίδιος δεν θεωρεί ότι είναι αλκοολικός, κατανοεί πως μπορεί να πίνει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Προσπαθεί όμως, να παρουσιάσει την κακή πλευρά του να πίνει κανείς.

«Ναι, πίνω πολύ, αλλά δεν νομίζω ότι θεωρούμαι αλκοολικός. Μπορεί να πίνω κρασί από τις έξι το πρωί και να κοιτάω το ρολόι από τις 5, όμως δεν καταστρέφει τη ζωή μου. Περνάω καλά όσο πίνω και είμαι της λογικής πως όταν σταματάς να περνάς καλά και αρχίζει να επηρεάζει τη ζωή σου, τότε κόβεις. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Ύστερα, ανέφερε πως προσπαθεί να δείξει αυτήν ακριβώς την πλευρά μέσω της σειράς. Ότι ένας άνθρωπος μπορεί να καταστραφεί από τον αλκοολισμό. «Το κοινό βλέπει έναν άνθρωπο που χάνει σιγά σιγά την ζωή του, όχι έναν άνθρωπο που πίνει και περνάει καλά. Θέλω να δείξω ότι αυτό μπορεί να σε βουλιάξει, όχι να τους πω: "Παιδιά, είναι ωραίο να πίνετε". Νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό μέρος του ρόλου, ότι περνάει ένα μήνυμα», είπε.




Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9

«Καταλύτης» οι τοξικολογικές εξετάσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης