Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Άννα Νικόλ Σμιθ

Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Άννα Νικόλ Σμιθ

Με ακυκλοφόρητο υλικό, το ντοκιμαντέρ θα εξετάσει πώς ένας άνθρωπος, τόσο χαρισματικός, εκθαμβωτικά όμορφος, που είχε τα πάντα στον κόσμο, «έπεσε» τόσο πολύ και τόσο γρήγορα

anna_nicole_smith__1_
Το Netflix ετοιμάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την Άννα Νικόλ Σμιθ, το οποίο θα περιλαμβάνει άγνωστο υλικό του θρυλικού μοντέλου του Playboy και των τζιν της Guess, που έκανε πάταγο τη δεκαετία του '90, προτού βρει τραγικό θάνατο σε ηλικία 39 ετών.

Η σκηνοθεσία θα ανήκει στην Ούρσουλα Μακφάρλαν (The Lost Sons, Untouchable), η οποία δήλωσε πώς προσέγγισε την υπόθεση του διάσημου φωτομοντέλου, ως μια επική ιστορία μυστηρίου. Φέρνοντας στο προσκήνιο τη φωνή της ίδιας της Άννα Νικόλ, η ταινία θα παρουσιάσει αποκλειστικό υλικό για μια σαγηνευτική, απερίσκεπτη νεαρή λίγο πριν γίνει παγκόσμια σταρ, προσφέροντας μια μοναδική ματιά στη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρουσιάζοντας τα όνειρα που είχε ως νεαρή μητέρα.

Με συγκλονιστικές αποκαλύψεις της ιστορίας, το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν καλύτερα την Άννα Νικόλ όταν οι κάμερες ήταν σβηστές, πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν πει ακόμα τι συνέβη.



Το μοντέλο που θα γινόταν γνωστό ως Άννα (Αν) Νικόλ Σμιθ, ήρθε στον κόσμο ως Βίκι Λιν Χόγκαν στις 28 Νοεμβρίου 1967, στο Χιούστον του Τέξας. Στα 16 της παντρεύεται έναν νεαρό μάγειρα και στα 18 αποκτά το πρώτο της παιδί. Η Anna ωστόσο είχε άλλα όνειρα. Θέλει να κατακτήσει το αμερικανικό όνειρο και θα τα καταφέρει. Αφήνει τον γιο της στη μητέρα της κι αρχίζει να δουλεύει σε γνωστό στριπτιζάδικο του Χιούστον. Εκεί, το 1991, μαγεύει με τις καμπύλες της τον μεγαλοπετρελαιά του Τέξας, Τζέιμς Χάουαρντ Μάρσαλ Β’ και μέσα σε μία νύχτα βλέπει την τύχη της να αλλάζει…

Τον Φεβρουάριο του 2007, η Σμιθ, κείτεται νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα. Αιτία θανάτου: υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου όπως ακριβώς και το στόρι της πολυτάραχης ζωής της, το οποίο είχε φτώχεια, πλούτο, έρωτες, σκοπιμότητες, δύναμη, αδυναμίες, άνοδο, πτώση, ναρκωτικά, αλκοόλ, αχαλίνωτη σεξουαλικότητα και ακόρεστη δίψα για πλούτο.


Ειδήσεις σήμερα:


«Έπεσε το οξυγόνο και έφυγε σε λίγες ημέρες» λέει ο πατέρας του ανεμβολίαστου 14χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

Μεταχειρισμένη, αλλά με μόλις 1.000 χλμ από Σέρβο έμπορο η μοιραία Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

Ανάρτηση Παναγιωτόπουλου για τα Rafale: «Πάμε γερά, έρχονται τις επόμενες ημέρες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης