Οι γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο μου άφησαν ανεξίτηλο ψυχικό τραύμα, λέει η Τζένιφερ Λόρενς

Οι γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο μου άφησαν ανεξίτηλο ψυχικό τραύμα, λέει η Τζένιφερ Λόρενς

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξηγεί γιατί απείχε δύο χρόνια από το χώρο της υποκριτικής - Μιλά για τα «άσχημα» που έφερε η αναγνωρισιμότητα στη ζωή της, αλλά και για το παιδί που θα φέρει σύντομα στον κόσμο

lawrence-arthro
Η Τζένιφερ Λόρενς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Vanity Fair» για το τεύχος Δεκεμβρίου. Οι δηλώσεις της έχουν γίνει viral.

Πιο ειλικρινής από ποτέ, χωρίς να διστάζει να μιλήσει για τις αδυναμίες της και όσα την προβληματίζουν, η χολιγουντιανή σταρ εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει για δύο έτη την υποκριτική. Παράλληλα, αναφέρεται στις δυσκολίες που έφερε η αναγνωρισιμότητα στη ζωή της, ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο για τις γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ πριν επτά χρόνια, όταν εκείνη ήταν μόλις 24 ετών.

Αυτή την περίοδο η Τζένιφερ Λόρενς επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της τέχνης, με την ταινία «Don’t Look Up», της οποίας το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο 53χρονος Αμερικανός παραγωγός και σεναριογράφος Άνταμ ΜακΚέι.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Don’t Look Up»:

DON'T LOOK UP | Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence | Official Trailer | Netflix



Κλείσιμο


Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, θα έλεγε κανείς ότι η επιτυχημένη ηθοποιός διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον 36χρονο Κουκ Μαρόνεϊ.

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο σύζυγός της Κουκ Μαρόνεϊ:

tzen_lorens


«Είμαι τόσο αγχωμένη. Έχω αιώνες να μιλήσω στον κόσμο. Επιστρέφω τώρα, με όλες αυτές τις προσθήκες στη ζωή μου, τις οποίες προφανώς θέλω να προστατεύσω» τόνισε.

Η JLaw  εμφάνιζεται μετά από καιρό στον κινηματογράφο με τη μαύρη κωμωδία «Don’t Look Up» στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία κάνει πρεμιέρα στις μεγάλες οθόνες των ΗΠΑ στις 10 Δεκεμβρίου 2021. Η ίδια είχε πάρει μία απόσταση από το χώρο της υποκριτικής, επειδή θεωρούσε ότι δεν έκανε τη δουλειά της «όσο ποιοτικά θα έπρεπε. Απλά νομίζω ότι όλοι με είχαν βαρεθεί. Εδώ εγώ με είχα βαρεθεί».

Η 31χρονη καλλονή είχε αρχίσει να πιστεύει ότι δεν έκανε τίποτα σωστά. «Αν περπατούσα σε κόκκινο χαλί, αναρωτιούνταν γιατί δεν έτρεχα. Νομίζω ότι πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου προσπαθώντας να ευχαριστήσω τους άλλους» υποστηρίζει.



Τώρα, η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός είναι έγκυος και έχει αποφασίσει να κρατήσει το παιδί της όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας. «Κάθε κύτταρο στο σώμα μου θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του για όλη του τη ζωή, όσο μπορώ. Δεν θέλω κανείς να νιώσει ότι μπορεί να εισβάλλει στην ύπαρξή του. Νιώθω ότι αυτό ξεκινά με το να μην το παρουσιάζω ως μέρος της δουλειάς μου»  δήλωσε.



Η Τζένιφερ Λόρενς γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει όταν κάποιος παραβιάζει την προσωπική μας ζωή χωρίς να σέβεται τίποτα. Το 2014, διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. «Οποιοσδήποτε μπορούσε να δει το γυμνό μου σώμα χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Κάποιος στη Γαλλία τις δημοσίευσε. Το ψυχικό μου τραύμα θα υπάρχει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Διακοπή σε ματς του αγγλικού Κυπέλλου επειδή… εμπόδιζε το αυτοκίνητο του διαιτητή!

Νέα οχήματα και συνοριοφύλακες στον Έβρο, επέκταση του φράχτη και στο βάθος δάνεια σε νέους

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν τρίχρονη που κατάπιε μπαταρία – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης