Ντρου Μπάριμορ: Λατρεύει τη νέα σύζυγο του πρώην της

Ντρου Μπάριμορ: Λατρεύει τη νέα σύζυγο του πρώην της

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, η σταρ του Χόλιγουντ όχι μόνο συμπαθεί την νέα γυναίκα του πρώην άντρα της, αλλά θέλει να γίνει και  κολλητή φίλη της

ntrou
Η Ντρου Μπάριμορ εμφανίστηκε στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, με τίτλο «Armchair Expert», και μίλησε για την Alexandra Michler, η οποία μόλις παντρεύτηκε τον δικό της πρώην σύζυγο, Γουίλ Κόπελμαν.

«Είναι η πιο υπέροχη γυναίκα. Νιώθω πως μαζί της κέρδισε το λαχείο, πραγματικά. Αισθάνομαι τυχερή που αυτή η πανέμορφη ψυχή μπήκε στις ζωές μας», τόνισε για την γυναίκα του πρώην της, Alexandra Michler.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι δεν προσπαθεί πια να γίνει κολλητή της, παρόλο που το θέλει. «Λατρεύω το χώμα που πατάει και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της», εξήγησε.

Αμέως μετά υποστήριξε: «Ωστόσο, τους δίνω και χώρο. Κάνουμε παρέα. Τρώμε μαζί με τα παιδιά, περνάμε μαζί γενέθλια, μπορεί να πάμε μαζί ταξίδι. Τα βρίσκουμε με έναν υπέροχο, αργό, γεμάτο σεβασμό τρόπο».

Η Ντρου Μπάριμορ παντρεύτηκε τον Γουίλ Κόπελμαν το 2012. Πήραν διαζύγιο το 2016, έχοντας αποκτήσει δύο κόρες, την εννιάχρονη Όλιβ και την μόλις επτά ετών Φράνκι.

Κλείσιμο
Αν και διανύουν χωριστούς δρόμους ζωής, δεν παύουν να αγαπιούνται.

«Θεωρώ ότι έκανε τέλεια δουλειά με τα παιδιά, βάζοντάς τα πάνω από όλα και δείχνοντας πως είναι δίπλα μου», έχει δηλώσει η 46χρονη καλλιτέχνης για τον πατέρα των παιδιών της και πρώην άντρα της.



Ειδήσεις σήμερα:

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάστασή του

Pfizer: Στον FDA τα δεδομένα για τη δοκιμή του εμβολίου σε παιδιά 5-12 ετών

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο αντιγριπικά εμβόλια στα φαρμακεία από την 1η Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης