Σάρον Στόουν: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Σάρον Στόουν: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η διάσημη, Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και μίλησε για όλα, από την λαμπρή πορεία της στο Hollywood μέχρι τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

sharon-stone-sparks-reaction-beach-photo-t_1581_107746263
Σχετικά με το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία και τα δύο τρίτα του λαού ψήφισαν υπέρ των ομόφυλων γάμων, δήλωσε: «Θα έπρεπε να είναι περισσότεροι, γιατί από πότε σε αφορά η ερωτική ζωή του άλλου; Μπορεί να μην σου αρέσει, μπορεί να μην την καταλαβαίνεις, αλλά δεν σου ανήκει».



Έπειτα, αναφέθηκε στην οικογένειά της και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ακραία φεμινιστής.

«Προέρχεται από πλούσια οικογένεια, με εξορύξεις πετρελαίου. Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του πέθανε και όλα τα χρήματα πήγαν σε μία άλλη οικογένεια. Πίστευε ότι ήταν τόσο λάθος, το ότι η μητέρα του δεν πήρε ούτε τα μισά, απλώς επειδή ήταν γυναίκα. Ο μπαμπάς μου επέμενε να έχω κι εγώ φεμινιστική συμπεριφορά. Τόσο που ποτέ δεν με θεώρησα φεμινίστρια. Είχαμε κανόνες σπίτι μου», γνωστοποίησε η βραβευμένη με το φετινό Golden Icon Award ηθοποιός.



Κλείσιμο
Έπειτα, μίλησε για την μητέρα της.

«Ήταν σκληρή. Την ρώτησα γιατί δεν με άφηνε να στηριχτώ επάνω της. Μου είπε: “Γιατί σε έμαθα να στηρίζεσαι στα δύο σου πόδια”. Όταν έγραψα την αυτοβιογραφία μου και της το είπα, μου μίλησε για τη ζωή της. Κατάλαβα πως το ότι με δίδαξε να στέκομαι στα πόδια μου, ήταν σαν να με μάθαινε να αγαπώ τον εαυτό μου», εξήγησε.



Παράλληλα, η Σάρον Στόουν έκανε λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο χώρο του θεάματος. Όταν έμαθε πως ο Μάικλ Ντάγκλας έλαβε 14 εκατομμύρια για την ταινία «Βασικό Ένστικο» («Basic Instinct»), απαίτησε να αμείβεται ισάξια με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της. Αργότερα, ως παραγωγός της ταινίας του 1995 «Γρήγορη και Θανάσιμη» («The Quick and the Dead»), δέχθηκε τεράστια υποτίμηση. Αν ήταν άνδρας, βέβαια, μάλλον τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και δικαιότερα για την δημοφιλή καλλιτέχνη.

«Είμαι ευγνώμων που οι γυναίκες έχουν δουλειές τώρα. Εγώ δεν είχα για 20 χρόνια. Γιατί όταν έγινα 40, αυτό ήταν. Καθόλου δουλειά για την Σάρον», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Νιώθω πως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα ήταν που επιβίωσα. Είναι τεράστιο το να πετυχαίνεις σε μία βιομηχανία σαν αυτή».



Ειδήσεις σήμερα:

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάστασή του

Pfizer: Στον FDA τα δεδομένα για τη δοκιμή του εμβολίου σε παιδιά 5-12 ετών

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο αντιγριπικά εμβόλια στα φαρμακεία από την 1η Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης