Κέιτ Γουίνσλετ: Παρέλαβε το Emmy της και η χαρά της δεν κρύβεται

Κέιτ Γουίνσλετ: Παρέλαβε το Emmy της και η χαρά της δεν κρύβεται

Η καλλιτέχνης κέρδισε το δεύτερο Emmy της, ως καλύτερη ηθοποιός μίνι σειράς, συγκεκριμένα για την υπέροχη ερμηνεία της στο «Mare of Easttown» και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της

keit_winslet_emmy
«Μαμά, μαμά σηκώνονται!», φώναξε η Κέιτ Γουίνσλετ, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και να το κρατήσει στα χέρια της. «Θεέ μου, σας ευχαριστώ τόσο πολύ», συνέχισε.

Έπειτα, αναφέρθηκε στις υπόλοιπες υποψηφιότητες της κατηγορίας της:

«Σε αυτήν τη δεκαετία, που πρέπει να περιστρέφεται γύρω από την αλληλοστήριξη των γυναικών, σας στηρίζω. σας χαιρετώ, είμαι περήφανη για όλες σας. Το «Mare of Easttown» έφερε τον κόσμο κοντά και του έδωσε ένα θέμα συζήτησης πέρα από την πανδημία και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους είδατε τη σειρά».



Φυσικά, έδωσε συγχαρητήρια στον δημιουργό της σειράς, Brad Inglesby«Αυτό είναι χάρη σε εσένα, μόνο χάρη σε εσένα», του τόνισε. «Δημιούργησες μία μεσήλικη μητέρα με ατέλειες και μας έκανες να νιώσουμε πως αξίζουμε».

Αμέσως μετά έστειλε την αγάπη της στην οικογένειά της.

«Τα παιδιά μου -Mia, Joe και Bear- είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο. Και ο σύζυγός μου, Ned, το χέρι του οποίου έχω την ευκαιρία να κρατώ για όλη μου τη ζωή. Ναι, είμαι η νικήτρια! Σας ευχαριστώ πολύ».

Επιπλέον, μιλώντας σε δημοσιογράφους, η 45χρονη ηθοποιός δήλωσε πόσο τυχερή ήταν που είχε στο πλευρό της τον Ned εκείνη τη νύχτα. Κι αυτό γιατί η τελετή απονομής των Emmys αποτελεί σημείο-σταθμό στην ιστορία του ζευγαριού.

«Όταν ήμουν εδώ, δέκα χρόνια πριν, με το “Mildred Pierce”, είχαμε μόλις γνωριστεί», αποκάλυψε. «Ήξερα πως θα περνούσα όλη μου τη ζωή με αυτόν τον άνδρα. Ήρθαμε στα Emmys και ήμουν σε μία τέτοια παραζάλη, επειδή τον είχα μόλις συναντήσει και δεν μπορούσα καν να συγκεντρωθώ. Δεν πατούσα στην Γη, είχα ερωτευτεί τρελά εκείνον τον άνθρωπο, που είχα μόλις συναντήσει. Οπότε το ότι είναι εδώ μαζί μου σήμερα, είναι τόσο ξεχωριστό».

Ειδήσεις σήμερα:


Δημοσκόπηση-βόμβα στη Γερμανία: Δεν έχει κριθεί η πρωτιά στις εκλογές, δηλώνει το 55% των ψηφοφόρων

Θρίλερ με την εξαφάνιση 22χρονης στις ΗΠΑ: Βρέθηκε πτώμα που ταιριάζει με την περιγραφή της

Ιερώνυμος Λαρίσης: Μου είπαν ότι αν εμβολιαστώ, στον 3ο Παγκόσμιο τα... έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ πρώτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης