Ναόμι Κάμπελ: Μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή κατοικία της στην Κένυα - Δείτε το βίντεο

Ναόμι Κάμπελ: Μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή κατοικία της στην Κένυα - Δείτε το βίντεο

Το διεθνούς φήμης μοντέλο διάλεξε την συγκεκριμένη κατοικία, καθώς, όπως λέει, η Κένυα αποτελεί ένα στολίδι της φύσης, που συνδυάζει όλα τα στοιχεία και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνη, όταν θέλει να ξεφύγει από την καθημερινότητά της

naomi_campel
Την υπερπολυτελή κατοικία της Ναόμι Κάμπελ στην Κένυα παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο στο YouTube το κανάλι Architectural Digest. Το τοπ μόντελ αγόρασε τη συγκεκριμένη βίλα στο Μαλίντι, που συνδυάζει την αισθητική της Αφρικής και τις πολυτελείς ανέσεις που έχει συνηθίσει, προκειμένου να έχει ένα «καταφύγιο», όταν θέλει να ξεφύγει από το φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητα της.

kenya


Η πολυτελής κατοικία στην τροπική ακτή του Ινδικού Ωκεανού, συνδυάζει τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς της χώρους, που λούζονται με φυσικό φως εξαιτίας της οροφής Μακούτι, η οποία είναι κατασκευασμένη από αποξηραμένα φύλλα καρύδας και είναι ανοιχτή στο πάνω της μέρος. Η ιδιοκτησία της φιλοξενεί τουλάχιστον τρεις πισίνες, ενώ στο διάσημο τοπ μόντελ ανήκει και η ιδιωτική παραλία, που βρίσκεται απέναντι από τη βίλα. Όπως δήλωσε η ίδια: «Είναι ένα πολύ χαλαρωτικό μέρος. Δεν θες να μιλάς πολύ στο τηλέφωνο. Δεν προσπαθείς να βρεις τηλεόραση. Θες μόνο να διαβάζεις και να είσαι με τον εαυτό σου. Είναι ωραίο να ακούς μόνο τη σιωπή και τους γρύλους».

outdoors


Κλείσιμο
naomi

Ακόμα αναφέρει πως πρόκειται για μία ευκαιρία να έρθει κοντά στη φύση, ενώ τής δίνεται επίσης η δυνατότητα να δει άγρια και σπάνια ζώα να περνάνε ανάμεσα από την «αυλή» της. Όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά: «Είναι ένα φανταστικό μέρος τον Ιούλιο. Ολα τα ζώα περνούν από την Κένυα στην Τανζανία και μπορείς να δεις τα πάντα. Είναι σαν να βλέπεις το National Geographic να ζωντανεύει ακριβώς μπροστά σου.»


Inside Naomi Campbell's Luxury Villa In Kenya | Open Door | Architectural Digest


Όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε την Κένυα για να στήσει το καταφύγιο της, εκείνη απάντησε: «Ο κόσμος έχει λανθασμένη άποψη σχετικά με την Αφρική. Είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, όταν θέλω να ξεφύγω από όλα και να χαλαρώσω. Η Κένυα είναι ένα φυσικό στολίδι. Συνδυάζει το σαφάρι, την ακτή, τους αμμόλοφους. Έχει συγκεντρώσει μαζεμένα όλα τα στοιχεία της φύσης και αυτό, ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται.»






Ειδήσεις σήμερα

Οι Βρετανοί αποχαιρετούν τον πρίγκιπα Φίλιππο - Οι λίγοι καλεσμένοι και το πρωτόκολλο της τελετής

Ιαπωνία: Αποφασισμένη να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες «αυτό το καλοκαίρι»

Αργεί η αποσυμπίεση του ΕΣΥ - Φόβοι ότι θα «σπάσει» το φράγμα των 900 διασωληνωμένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης