Τζάστιν Μπίμπερ: Μιλά για τις δυσκολίες του πρώτου χρόνου του γάμου του με τη Χέιλι Μπίμπερ

Τζάστιν Μπίμπερ: Μιλά για τις δυσκολίες του πρώτου χρόνου του γάμου του με τη Χέιλι Μπίμπερ

Ο διάσημος τραγουδιστής δείχνει να συμμερίζεται την άποψη της συζύγου του ότι ο πρώτος χρόνος του έγγαμου βίου είναι πολύ δύσκολος

bieber
Ο Τζάστιν Μπίμπερ σε συνέντευξη του στο αμερικάνικο περιοδικό GQ, έκανε δηλώσεις σχετικά με τον γάμο του με τη Χέιλι Μπίμπερ. Μετά τη σύζυγο του, η οποία μίλησε για το πώς είναι ο έγγαμος βίος με τον διάσημο τραγουδιστή, ήρθε η σειρά του να εκφράσει την άποψη του.

Όπως φαίνεται, ο Τζάστιν Μπίμπερ συμμερίζεται τη γνώμη της συζύγου του ότι ο πρώτος χρόνος του γάμου είναι δύσκολος, όμως καταλήγει ότι για αυτόν ήταν ένα "κάλεσμα".

justin_heily


Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ένιωσα ότι ήταν το κάλεσμά μου. Να παντρευτώ και να κάνω μωρά και όλο αυτό.Αλλά ο πρώτος χρόνος ήταν πολύ δύσκολες, γιατί ήταν πολλά, πολλά τραύματα. Υπήρχε έλλειψη εμπιστοσύνης. Υπήρχαν όλα αυτά τα πράγματα που δεν θέλεις να παραδεχτείς στον σύντροφό σου επειδή είναι τρομακτικά. Δεν θέλεις να τους φοβίσεις λέγοντάς τους ότι φοβάσαι.»

Κλείσιμο


Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από περίπου 3 χρόνια στη Νέα Υόρκη, έχει φτάσει τη σχέση του σε ένα πολύ καλό επίπεδο και όπως ανέφερε ο Τζάστιν Μπίμπερ στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον, ενώ προσπαθούν μαζί να εξερευνήσουν τη ζωή των "παντρεμένων": «Δημιουργούμε αυτές τις στιγμές για εμάς σαν ζευγάρι, σαν οικογένεια, και φτιάχνουμε αναμνήσεις. Και είναι όμορφο που έχουμε κάτι τέτοιο να περιμένουμε. Πριν δεν είχα κάτι να περιμένω από τη ζωή μου. Η προσωπική μου ζωή ήταν ανισόρροπη. Βασικά δεν είχα ζωή στο σπίτι. Δεν είχα το άλλο μου μισό. Δεν είχα κάποιον να αγαπώ. Τώρα τα έχω όλα αυτά.»





Ειδήσεις σήμερα: 

Οι αριθμοί τρομάζουν: 680 νέες εισαγωγές, 802 διασωληνωμένοι - Η πορεία της επιδημίας και οι εκτιμήσεις για κορύφωση

Πάνω από 40 οι καταγγελίες για βασανισμούς στον χώρο της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής

Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Σημείο τριβής οι υπερωρίες - Αντιδρούν τα συνδικάτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης