Κέιτ Μος: Ζήσε μία στιγμή της καθημερινότητας σου με το διάσημο μοντέλο

Κέιτ Μος: Ζήσε μία στιγμή της καθημερινότητας σου με το διάσημο μοντέλο

Μέσω των βίντεο, δίνεται στον θεατή η δυνατότητα να περάσει μία στιγμή της καθημερινής του ζωής στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο με το διεθνούς φήμης μοντέλο

kate_moss
Η εκρηκτική Κέιτ Μος αποφάσισε να προσφέρει στιγμές της καθημερινότητας της στο κοινό επί πληρωμή. Με την τεράστια επιτυχία, που έχουν παρουσιάσει τα NFTs, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία αποτελούν είτε έργα τέχνης, είτε άλλα άυλα αντικείμενα, το πρώην μοντέλο γίνεται η πρωταγωνίστρια σε τρία βίντεο, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο κοινό μόνο με χρηματικό αντίτιμο.

Τα τρία βίντεο θα παρουσιάζουν αυθεντικές στιγμές από τη ζωή του μοντέλου. Τα "Drive with Kate", "Walk with Kate" και "Sleep with Kate" θα προβάλουν την αληθινή προσωπικότητα του μοντέλου, όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Τα βίντεο θα λάβουν χώρα στο αυτοκίνητο της, στο σπίτι της και στο κρεβάτι της. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο θεατής θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει αληθινά τις ιδιωτικές στιγμές ενός μοντέλου διεθνούς φήμης και να ζήσει μαζί του μια στιγμή, έστω και virtual.



Η Κέιτ Μος αναφέρει σχετικά με το πρότζεκτ: «Η τέχνη για μένα πάντα είχε να κάνει με τη στιγμή. Ο χρόνος είναι το στοιχείο που δεν είναι ποτέ αρκετό και δεν περιμένει κανέναν. Με ιντριγκάρει το ποιος θα θέλει να αποκτήσει μια στιγμή μαζί μου. Με τραβούσε πάντα η ιδέα ότι αυτή η ιδιοκτησία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να βοηθήσει άλλους που το έχουν ανάγκη, λαμβάνοντας κάτι παραπάνω από αυτό. Ανυπομονώ να δω πώς θα προχωρήσει το πείραμα αυτό.»

Οι άγνωστοι ως τώρα δημιουργοί των βίντεο φαίνεται ότι επένδυσαν σε μία πολύ καλή ιδέα, καθώς ήδη υπάρχει τεράστια ζήτηση. Εκείνος, που θα προσφέρει τα περισσότερα χρήματα, θα διεκδικήσει ένα από τα virtual έργα και η Κέιτ Μος θα αναρτήσει το όνομα του νικητή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Gurls Talk, την πλατφόρμα του μοντέλου Αντγόα Αμπόα, που έχει σκοπό να ενθαρρύνει τις γυναίκες να συζητούν για τυχόν προβλήματα ψυχικής υγείας, που ίσως τις απασχολούν.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ενός Θεού παιδιά»: Το νέο κοινωνικό τραγούδι του Μπάμπη Κουλούρα - Βίντεο

Προσπάθησε να βιάσει τη 12χρονη Ζενέιντα, του ξέφυγε και την έκαψε ζωντανή - Στον ανακριτή η υπόθεση μετά από 10 χρόνια

Ρωσία: Σάλος με σχολή pole dancing για μουσουλμάνες που άνοιξε δίπλα σε τζαμί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης