Avicii: Νέα βιογραφία για την ζωή του αδικοχαμένου DJ και μουσικού παραγωγού

Avicii: Νέα βιογραφία για την ζωή του αδικοχαμένου DJ και μουσικού παραγωγού

Η βιογραφία του εκδοτικού οίκου Sphere θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου 

avicii
Μία νέα βιογραφία, που θα παρουσιάζει μία «ειλικρινή εικόνα» του εκλιπόντος DJ, Avicii πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από τον εκδοτικό οίκο Sphere στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το βιβλίο με τον τίτλο «Tim - The Official Biography of Avicii» περιγράφεται από τον εκδοτικό οίκο ως μία «ευαίσθητη βιογραφία του εμβληματικού DJ που χάθηκε πολύ σύντομα». Στην περίληψη του βιβλίου ο DJ και μουσικός παραγωγός χαρακτηρίζεται ως «μουσικός οραματιστής ο οποίος, μέσω της αντίληψής του για μελωδίες, ήρθε να καθορίσει την εποχή που η σουηδική και ευρωπαϊκή house μουσική κυρίευσαν τον κόσμο».

Επιπρόσθετα, στην περίληψη σημειώνεται: «Ο Τιμ Μπέργκλινγκ ήταν επίσης ένας εσωστρεφής και εύθραυστος νεαρός άνδρας που αναγκάστηκε να μεγαλώσει με απάνθρωπα γρήγορο ρυθμό. Μετά από μια σειρά από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που οδήγησαν σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, σταμάτησε τις περιοδείες το καλοκαίρι του 2016. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, αφαίρεσε ο ίδιος τη ζωή του».

Ο Σουηδός Τιμ Μπέργκλινγκ, ο οποίος ήταν γνωστός ως Avicii αυτοκτόνησε το 2018, σε ηλικία 28 ετών, αφού είχε προσφέρει στο κοινό του μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της house μουσικής, όπως το «Wake Me Up» (με φωνητικά του Αμερικανού τραγουδιστή Aloe Blacc), το «Hey Brother» (με τον Dan Tyminski) και το «Sunshine» (συνεργασία με τον David Guetta).

Avicii - Wake Me Up (Official Video)


Κλείσιμο
Ο  Måns MosessonΣουηδός δημοσιογράφος και παραγωγός ντοκιμαντέρ, ανέλαβε να γράψει τη βιογραφία βασισμένος σε συνεντεύξεις με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του Avicii. Προκειμένου να ολοκληρώσει τη συγγραφή του βιβλίου, ο Mosesson ταξίδεψε στο Μαϊάμι, την Ίμπιζα, το Λος Άντζελες και σε άλλα μέρη για να παρακολουθήσει την εκτόξευση της καριέρας του Τιμ Μπέργκλινγκ, καθώς βρέθηκε στην κορυφή του παγκόσμιου κινήματος EDM στις αρχές του 2010.

Όπως αναφέρει ο εκδοτικός οίκος: «Το βιβλίο σκιαγραφεί μια ειλικρινή εικόνα του Τιμ και της αναζήτησής του στη ζωή, δεν αποκρύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε». Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Ίδρυμα Τιμ Μπέργκλινγκ, που δημιουργήθηκε από την οικογένεια του Avicii, για να υλοποιήσει προγράμματα πρόληψης αυτοκτονιών και ευαισθητοποίησης για τις ψυχικές ασθένειες. Τα έσοδα του άλμπουμ του, που είχε τίτλο «Tim» και κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά το θάνατο του, διατέθηκαν επίσης στο Ίδρυμα.





Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες ομάδες πολιτών είναι πιθανότερο να κάνουν Πάσχα στο χωριό - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Τσίπρας: Με νέα ομάδα και πακέτο 5,7 δισ. ευρώ το σχέδιο για την οικονομία μετά την πανδημία

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο - Σημείο τριβής οι υπερωρίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης