Τζάνετ Τζάκσον: Σε δημοπρασία θα διατεθούν πάνω από 1.000 προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας

Τζάνετ Τζάκσον: Σε δημοπρασία θα διατεθούν πάνω από 1.000 προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας

Στα αντικείμενα, που θα διατεθούν, συμπεριλαμβάνονται πολλά κοστούμια και αξεσουάρ της τραγουδίστριας που φορούσε σε σημαντικές εμφανίσεις της και σε διάσημα βίντεο κλιπς

jackson
Σε δημοπρασία του οίκου Julien's Auctions θα πωληθούν πάνω από 1.000 αντικείμενα της θρυλικής ποπ σταρ Τζάνετ Τζάκσον, με αφορμή τα 55α γενέθλια της. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14,15 και 16 Μαΐου και θα τιμήσει την τραγουδίστρια και την «την πρωτοποριακή της καριέρα τεσσάρων δεκαετιών που άλλαξε τη μουσική για πάντα και άνοιξε την πόρτα για μια ολόκληρη γενιά μουσικών ειδώλων που ακολούθησαν την εξαιρετική της πορεία».


Ο εκτελεστικός διευθυντής του οίκου δημοπρασιών, Μάρτιν Νόλαν, αναφέρει ότι κάτι τέτοιο τούς φάνταζε απίθανο αρχικά: «Η Τζάνετ δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν.Την προσεγγίσαμε πολλές φορές και ήταν πάντα πολύ δύσκολο να βρεις κάτι σε δημοπρασία από εκείνη, γιατί κρατούσε και αρχειοθετούσε τα πάντα».

Μεταξύ των αντικειμένων, που «θα βγουν στο σφυρί», είναι το νυφικό που φόρεσε η τραγουδίστρια στον μυστικό της γάμο το 1991 με τον χορευτή Ρενέ Ελιζόντο Τζούνιορ, το διάσημο μονό ασημί σκουλαρίκι της με το κρεμαστό κλειδί, καθώς και το θρυλικό στρατιωτικό σακάκι, που φοράει στο βίντεο κλιπ του «Rhythm Nation» και έχει χαρακτεί στη μνήμη όλων.

janet_jackson_rythm_nation
Κλείσιμο

Αρκετά κοστούμια και αναμνηστικά της τραγουδίστριας θα διατεθούν στην δημοπρασία. Μέσα σε αυτά θα βρίσκεται και μία επιλογή από την performance του «Control», η οποία αρχικά θα παρουσιαστεί στο Hard Rock Cafe του Λονδίνου από τις 19 Απριλίου και για πέντε ημέρες, ενώ έπειτα θα μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στο Λος Άντζελες για τη δημοπρασία.

Τα φουτουριστικά ρούχα της τραγουδίστριας από το βίντεο κλιπ της «Scream» με τον αδερφό της, Μάικλ Τζάκσον, τα οποία επίσης θα διατεθούν στην δημοπρασία, θεωρούνται από τα σημαντικότερα προσωπικά της αντικείμενα. Το βίντεο κλιπ, την εποχή που κυκλοφόρησε, ήταν το πιο ακριβό στον κόσμο, καθώς το κόστος του ανήλθε στα 7εκατ. δολάρια.

Michael Jackson, Janet Jackson - Scream (Official Video)






Ειδήσεις σήμερα:


Οι Έλληνες του Τουταγχαμών: Τα άγνωστα μυστικά του νέου αιγυπτιακού μουσείου

«18 & Over»: Η επιτυχία του OnlyFans γίνεται ταινία

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα επιστρέφει στις οθόνες με τρία διαφορετικά πρόσωπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης