«Είμαι σπουδαία ερμηνεύτρια»

«Είμαι σπουδαία ερμηνεύτρια»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για το σεξ, τα ναρκωτικά αλλά και τα 10 λεπτά που χρειάστηκε για να γράψει το νέο της σινγκλ!

«Είμαι σπουδαία ερμηνεύτρια»
Είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις και το σχεδόν πάντα, εκκεντρικό της ντύσιμο. Όμως αυτή τη φορά η Lady Gaga απλούστευσε κάπως τις στιλιστικές της επιλογές προκειμένου να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue από τον μετρ του είδους Mario Testino.


Κλείσιμο


Η 24χρονη τραγουδίστρια μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από πίνακα της Αναγέννησης, όμως με τη φρεσκάδα και την τόλμη του σήμερα. Με κοντή ροζ περούκα, έντονο κραγιόν στα χείλη και σε κάποιες από τις φωτογραφίες φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα από πούπουλα, η Lady Gaga δηλώνει «Born This Way» και γεμίζει τις σελίδες του τεύχους Μαρτίου.



Με αρκετή αυτοπεποίθηση, αλλά και αυτογνωσία, το pop icon της νέας χιλιετίας εξομολογείται στο περιοδικό: «Μιλώντας μόνο μουσικά, είμαι σπουδαία ερμηνεύτρια» ενώ συνεχίζει «είμαι ταλαντούχα διασκεδάστρια. Θεωρώ ότι έχω μια από τις καλύτερες φωνές μέσα στη βιομηχανία της μουσικής. Επίσης θεωρώ ότι είμαι και μια από τις καλύτερες στιχουργούς».

Εκεί που δείχνει να μην είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της είναι σε ό,τι αφορά τον χορό. «Δε θα έλεγα ότι είμαι μια από τις σπουδαιότερες χορεύτριες, αλλά νομίζω ότι είμαι αρκετά καλή σε αυτό που κάνω. Νομίζω ότι είναι ΟΚ να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου». Κάτι που απ’ ότι φαίνεται η Lady Gaga διαθέτει άφθονη.




«Μερικές φορές όταν βρίσκομαι στη σκηνή, αισθάνομαι σαν να κάνω σεξ με τους φαν μου» δήλωσε η Gaga για τους θαυμαστές της, οι οποίοι όπως λέει μπορούν σε δευτερόλεπτα να την κάνουν να τα χάσει! «Βλέπω τον εαυτό μου μέσα τους» λέει, «ήμουν επαναστάτρια και απροσάρμοστο άτομα -και ακόμα είμαι- έβγαινα κρυφά έξω, πήγαινα σε κλαμπ, ναρκωτικά, αλκοόλ, με μεγαλύτερους άνδρες, με μικρότερους άνδρες... Έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς!».




Η Stefani Germanotta, όπως είναι το κανονικό όνομα της Lady Gaga, είναι τόσο αφοσιωμένη στους φαν της που κάποια στιγμή ανέβηκε στη σκηνή του Λονδίνου, ακόμα και με οξεία γαστρεντερίτιδα. «Δεν ξέρω αν το ήξερες» εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο, «αλλά έκανα εμετό καθ’ όλη τη διάρκεια που άλλαζα ρούχα. Προσπαθούσα να συγκεντρωθώ σαν Jedi και να ξεγελάσω το σώμα μου.  Δε θα κάνω εμετό πάνω στη σκηνή, έλεγα συνέχεια».




Το νέο album με τίτλο «Born This Way» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Μάιο, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο το ομότιτλο single. «Έγραψα το τραγούδι μέσα σε 10 λεπτά» είπε στο περιοδικό. Το επόμενο single που σκοπεύει να κυκλοφορήσει και αυτό σύντομα, έχει τίτλο «Judas» και θυμίζει τη μουσική του Bruce Springsteen.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης