Ο κολλητός του «Χάρι Πότερ» έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Ο κολλητός του «Χάρι Πότερ» έγινε πατέρας για πρώτη φορά

 «Ο Rupert Grint και η Georgia Groome με ενθουσιασμό επιβεβαιώνουν τη γέννηση της μικρής τους κόρης»

harrypotter
Ένας εκ των πρωταγωνιστών του «Χάρι Πότερ», ο γνωστός Ron Weasley, έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Τα ευχάριστα νέα επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του 31χρονου ηθοποιού. «Ο Rupert Grint και η Georgia Groome με ενθουσιασμό επιβεβαιώνουν τη γέννηση της μικρής τους κόρης. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ της Αμερικής.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται ένα μήνα μετά την επιβεβαίωση από την πλευρά του ζευγαριού πως η Georgia Groome είναι έγκυος. Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο ο φακός τους συνέλαβε το περασμένο διάστημα σε βόλτα τους στο Λονδίνο, όπου φαινόταν πια η εγκυμοσύνη της Georgia.

Αξίζει να σημειωθεί πως την χρονιά του 2018 ο Rupert Grint είχε τονίσει σε συνέντευξή του όσον αφορά το θέμα της πατρότητας ότι «το να πατήσω τα 30 ήταν περίεργο. Δεν νιώθω ότι είμαι εκεί ακόμη και δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Θα τα πάρω όπως έρθουν, παίζοντας ενδιαφέροντες χαρακτήρες και θα δω τι θα γίνει. Θα ήθελα να κατασταλάξω και να κάνω σύντομα οικογένεια».

Μάλιστα, για το αν θα έδινε στο παιδί του το όνομα του πιο διάσημου ρόλου του στην ταινία του «Harry Potter» τόνισε πως «αν θα τον έλεγα Ron; Είναι αρκετά καλό όνομα αλλά μάλλον όχι. Και το Grint είναι δύσκολο επίθετο για να ταιριάξει με ένα μονοσύλλαβο όνομα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📸 @RichardGrassie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rupert Grint (@rupsg30) στις


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης