Γεωργία Αβασκαντήρα: Πώς θα μάθει στο παιδί της να αγωνίζεται σε μια εποχή που αρκεί το επιφανειακό

Γεωργία Αβασκαντήρα: Πώς θα μάθει στο παιδί της να αγωνίζεται σε μια εποχή που αρκεί το επιφανειακό

Η ιδιαίτερη και γεμάτη προβληματισμό ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Χρανιώτη στο Instagram

Avaskantira-Xraniotis
Σε λίγο καιρό η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Η χορογράφος μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram και δεδομένων των καταστάσεως που βιώνουμε εξέφρασε τον προβληματισμό και την αγωνία της για το παιδί που θα φέρει στον κόσμο.

«Είναι μια περίεργη και μίζερη μέρα η σημερινή και για κάποιο λόγο για αρκετούς που έχω μιλήσει μαζί τους. Ξυπνώντας κακοδιάθετη, διαβάζοντας βιβλία για το πως να μεγαλώσεις ένα παιδί και περιμένοντας το μωρό μου υπάρχει μια σκέψη που με προβληματίζει.. Πώς θα του μάθω να αγωνίζεται και να πιστεύει σε αυτόν σε μια εποχή που αρκεί το επιφανειακό, που επιβραβεύει την ανάγκη να δείχνεις καθημερινά μια εικόνα τέλεια και ευτυχισμένη με συγκεκριμένους κανόνες, σε μια εποχή που επιτυχία είναι να είναι κάτι αποδεκτό από πολλούς και ας είναι ψέμα ...μια εποχή που δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια αρκεί η συσκευασία δώρου και ας μην έχει τίποτα μέσα το κουτί... σκέφτομαι πως θα ζούσε η Αμελί αυτή την εποχή και πως θα προστάτευε το παιδί της από όλα αυτά αν την βλέπαμε να γίνεται μαμά... η ευχή μου αυτή τη μουντή μέρα είναι η αλλαγή της εποχής να είναι να έρθουμε πιο κοντά στην αλήθεια και τη διαφορετικότητα μας,αυτή να είναι η αισθητική του μέλλοντας...} είναι λυτρωτικό να γράφεις τις σκέψεις σου και να ανοίγεις κάποιες φορές το «παράθυρο σου» να τις ακούνε και άλλοι...», έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

{Είναι μια περίεργη και μίζερη μέρα η σημερινή και για κάποιο λόγο για αρκετούς που έχω μιλήσει μαζί τους. Ξυπνώντας κακοδιάθετη, διαβάζοντας βιβλία για το πως να μεγαλώσεις ένα παιδί και περιμένοντας το μωρό μου υπάρχει μια σκέψη που με προβληματίζει.. Πώς θα του μάθω να αγωνίζεται και να πιστεύει σε αυτόν σε μια εποχή που αρκεί το επιφανειακό, που επιβραβεύει την ανάγκη να δείχνεις καθημερινά μια εικόνα τέλεια και ευτυχισμένη με συγκεκριμένους κανόνες ,σε μια εποχή που επιτυχία είναι να είναι κάτι αποδεκτό από πολλούς και ας είναι ψέμα ...μια εποχή που δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια αρκεί η συσκευασία δώρου και ας μην έχει τίποτα μέσα το κουτί... σκέφτομαι πως θα ζούσε η Αμελί αυτή την εποχή και πως θα προστάτευε το παιδί της από όλα αυτά αν την βλέπαμε να γίνεται μαμά... η ευχή μου αυτή τη μουντή μέρα είναι η αλλαγή της εποχής να είναι να έρθουμε πιο κοντά στην αλήθεια και τη διαφορετικότητα μας,αυτή να είναι η αισθητική του μέλλοντας...} είναι λυτρωτικό να γράφεις τις σκέψεις σου και να ανοίγεις κάποιες φορές το «παράθυρο σου» να τις ακούνε και άλλοι...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Avaskantira (@gavaskantira) στις



Ειδήσεις σήμερα:

Στους 123 οι νεκροί από κορωνοϊό - Κατέληξαν δύο άνδρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δύο «στρατόπεδα» για το άνοιγμα των σχολείων: Πού συμφωνούν, πού διαφωνούν οι ειδικοί

Με μάσκες η σταδιακή άρση των μέτρων: Πού και πώς θα φοριούνται και κατά πόσο προστατεύουν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης