Σκούρα τα πράγματα για τον "Ονούρ"

Σκούρα τα πράγματα για τον "Ονούρ"

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Τουρκία το νέο σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί ο Χαλίτ Εργκέντς και υποδύεται έναν από τους μεγαλύτερους...

Σκούρα τα πράγματα για τον "Ονούρ"

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Τουρκία το νέο σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί ο Χαλίτ Εργκέντς και υποδύεται έναν από τους μεγαλύτερους σουλτάνους της τουρκικής ιστορίας, τον Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή. Εκτός από τον εξοργισμένο τουρκικό λαό, ο «Ονούρ» τώρα έχει να αντιμετωπίσει και το ΕΣΡ που επέβαλλε στο κανάλι που προβάλλεται ο «Μεγαλοπρεπής Αιώνας» ποινή για προσβολή της ιδιωτικής ζωής του σουλτάνου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Ραδιοτηλεοπτικού Ελέγχου της Τουρκίας, Νταβούτ Ντουρσούν, 75 χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν από την προβολή του πρώτου επεισοδίου, επειδή το σίριαλ προσβάλλει την προσωπικότητα του σουλτάνου που παρουσιάζεται ως πότης και γυναικάς.

Ωστόσο, τόσο η εταιρεία παραγωγής της σειράς, όσο και ο ίδιος ο «Ονούρ», δήλωσαν στην «Espresso» πως δεν πρόκειται για ντοκιμαντέρ αλλά για μια καλογυρισμένη ιστορία.

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης