Άννα Κορακάκη: Η τούρτα γενεθλίων είχε θέμα τον κορωνοϊό

Άννα Κορακάκη: Η τούρτα γενεθλίων είχε θέμα τον κορωνοϊό

Δείτε τις φωτογραφίες - Τα δώρα που της έστειλαν οι φίλοι της, το μήνυμά της και η ευχή που κράτησε μυστικό

Anna_Korakaki_-Genethlia
Η Άννα Κορακάκη είχε χθες τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τους αγαπημένους της ακόμα και από μακριά. Η 24χρονη Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια τούρτα που είχε θέμα τον κορωνοϊό. Η ζαχαρόπαστα που έντυσε την βάση της τούρτας ήταν φτιαγμένη από μια χειρουργική μάσκα, ένα τεστ για τον κορωνοϊό, το logo του «Μένουμε Σπίτι» αλλά και από τον ίδιο τον… κορωνοϊό. Όσο για τα δώρα που έλαβε μέσα σε κουτί και αυτά στο πνεύμα των ημερών. Αντισηπτικά μαντηλάκια, μάσκες, απολυμαντικά, χαρτί υγείας και υλικά για συνταγές όπως αλεύρι και σοκολάτες.
tourta
anna_fili
anna_xronia_polla
anna_dora

Η Άννα ποζάρει στο φακό χαμογελαστή και αισιόδοξη λέγοντας πώς αυτά τα γενέθλια θα της μείνουν αξέχαστα. Βεβαίως έχει τους φίλους της οι οποίοι έσπευσαν να της ευχηθούν με πανό αλλά και φορώντας την απαραίτητη μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας. Όσο για την ευχή που έκανε αυτή όπως λέει θα την κρατήσει μυστική.

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών! Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!! Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική... Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας! #birthday #coronathemedcake #happyaries #welcome24 #blessed #birthdaygirl», γράφει η 24χρονη Άννα στο post της.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ vs Μπάιντεν: «Μονομαχία» στη σκιά της πανδημίας που σαρώνει τις ΗΠΑ

Πομπέο: Μετά την κρίση... θα λογαριαστούμε με την Κίνα και τον ΠΟΥ

Μία κηδεία, ένα πάρτι, 15 κρούσματα και τρεις νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης