Κορωνοϊός - Ιλένια Ουίλιαμς: «Έκανα το τεστ για τον ιό και βγήκε θετικό»

Κορωνοϊός - Ιλένια Ουίλιαμς: «Έκανα το τεστ για τον ιό και βγήκε θετικό»

Όσα αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη

ouiliams-682x384
Θετική στον κορωνοϊό είναι η Ιλένια Ουίλιαμς, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Μένουμε Alpha». Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και στην Εύη Φραγκάκη και αποκάλυψε την περιπέτεια με την υγεία της.


Όπως είπε η Ιλένια Ουίλιαμς τα συμπτώματα ξεκίνησαν με βήχα ενώ ταυτόχρονα δεν είχε γεύση και όσφρηση. Η ίδια σε συννενόηση με τον γιατρό της αποφάσισε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό. Φυσικά παρέμεινε σε καραντίνα, ενώ ενημέρωσε τηλεφωνικά όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή.  Η Ιλένια την βδομάδα που μας έρχεται θα κάνει το επαναληπτικό τεστ και εύχεται αυτή τη φορά το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. 

«Έκανα το τεστ, είμαι ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορώ να σας πω ότι φοβήθηκα όταν το έμαθα, αλλά αγχώθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν εμφάνισα τα συμπτώματα ήμουν ήδη πέντε μέρες μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς την οικογένειά μου και μεγαλύτερους ανθρώπους είχα να τους δω ήδη δυο εβδομάδες. Όποιον σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα συναντήσει , τον ενημέρωσα» είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.

ileniawilliams-4



ileniawilliams-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης