Γιάννης Μαρακάκης: Μιλάει για τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι

Γιάννης Μαρακάκης: Μιλάει για τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι

«Έχω αγωνία για το πώς θα είναι αυτό το πλασματάκι μόλις αρχίσει να γίνεται λίγο πιο επικοινωνιακό, σε ένα, δύο, πέντε χρόνια. Δεν συζητώ για τα 17 γιατί εκεί μπορεί να σαλέψω», είπε ο γνωστός δικηγόρος

_marakakis
Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου πριν από μερικές μέρες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί ένα υγιέστατο κοριτσάκι 4.130 κιλών και 57 πόντων.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πώς βίωσε τις πέντε μέρες κλεισμένος μέσα στο μαιευτήριο, πώς βιώνει τώρα τον αναγκαστικό εγκλεισμό αλλά και πώς είναι με το μωρό στο σπίτι.

«Εμείς περάσαμε αγωνία πριν τον τοκετό για να εξασφαλιστούμε ότι είμαστε μακριά. Κάναμε το τεστ και οι δύο πριν μπει η Νίκη να γεννήσει. Εμένα η αγωνία μου είναι πολύ μεγαλύτερη για το τι συμβαίνει εκεί έξω και ένταση από τη χαρά και αυτή την απίστευτη αλλαγή που έφερε το μωρό.

Μπορώ να χαρώ και ίσως ήταν και μια μοναδική ευκαιρία να είμαι 24 ώρες στο σπίτι που δεν θυμάμαι ποτέ να μου έχει συμβεί αυτό, ούτε ακόμα και όταν ήμουν με 40 πυρετό. Δεν νομίζω ότι έχω μείνει τόσο πολύ στο σπίτι. Είμαι αισιόδοξος, αλλά η ανησυχία μου για την επόμενη μέρα δεν με έχει αφήσει να ξεδιπλώσω πράγματα, τα οποία ίσως να γίνουν αργότερα. Προσπαθώ αυτό τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι να τον διασκεδάζω σαν να είμαστε διακοπές.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση στο μαιευτήριο, ήμουν ο τελευταίος συνοδός στον οποίο επέτρεψαν να μπει αλλά και του απαγόρευσαν να βγει διότι δεν θα μπορούσα να επιστρέψω. Οπότε έμεινα 5 ημέρες μέσα στο μαιευτήριο κι εγώ. Ήταν ένα απολύτως αποστειρωμένο περιβάλλον και είναι προς τιμήν τους. Γιατί ήθελαν να βεβαιωθούν ότι τηρείται πραγματική καραντίνα για τις μανούλες που θα έφερναν στον κόσμο παιδάκια. Όχι απλώς δεν δεχτήκαμε επισκέψεις, αλλά ούτε δώρο. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει ένα εισερχόμενο αντικείμενο μέσα στο μαιευτήριο.

Δεν με ζορίζει καμία στιγμή αυτή την περίοδο με το μωρό στο σπίτι. Θεωρώ ότι ίσως να ζοριζόμουν πάρα πολύ αν είχα αυτή τη «ζοφερή» καθημερινότητα, όταν έχω δικαστήρια και υποχρεώσεις που μπορεί να είμαι από τις 6 έως τις 23:00 στη σπίντα. Οπότε εκεί θα ήθελα να μπορώ να έχω ωφέλιμα, δημιουργικά κενά με το μωρό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω την πίεση από τις δουλειές μου απ’έξω. Οπότε ό,τι και να κάνει το μωρό…

Περισσότερο έχω αγωνία για το πως θα είναι αυτό το πλασματάκι μόλις αρχίσει να γίνεται λίγο πιο επικοινωνιακό, σε ένα, δύο, πέντε χρόνια. Δεν συζητώ για τα 17 γιατί εκεί μπορεί να σαλέψω», είπε χαμογελώντας ο δικηγόρος.

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Τείχος» νέων μέτρων για την έξοδο του Πάσχα

Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος στη Λετονία

Κορωνοϊός - Κύπρος: Ακάθιστος ύμνος στα μπαλκόνια με κεριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης