Το θεατρικό "χτύπημα" της Δήμητρας Λιάνη...

Το θεατρικό "χτύπημα" της Δήμητρας Λιάνη...

Μια ακόμη ανατροπή ετοιμάζεται να κάνει η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου…Αφού λοιπόν την είδαμε σε γυμνή φωτογράφηση για καλό σκοπό...

Το θεατρικό "χτύπημα" της Δήμητρας Λιάνη...
Μια ακόμη ανατροπή ετοιμάζεται να κάνει η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου…Αφού λοιπόν την είδαμε σε γυμνή φωτογράφηση για καλό σκοπό, η  χήρα του πρώην πρωθυπουργού ετοιμάζει ένα guest πέρασμα από την παράσταση «Πεινάει Κανείς;» με τον Στράτο Τζώρτζογλου, όπου κύριο θέμα είναι ο... κανιβαλισμός. Μάλιστα ο ίδιος ο Στράτος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Flash 96», αποκάλυψε: «Θα έρχονται διάφοροι επώνυμοι και μετά το τέλος της παράστασης θα περιγράφουν μια προσωπική τους ιστορία γύρω από τον κανιβαλισμό. Στην πρώτη παράσταση θα τραγουδήσει και θα μιλήσει η Λία Βίσση. Η Δήμητρα Παπανδρέου θα έρθει να παρακολουθήσει την πρόβα και θα το σκεφτεί αν θέλει να κάνει guest. Επίσης, θα έρθει και ο Ηλίας Μαμαλάκης.»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η παράσταση της Αθηνάς Παππά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», με την θεατρική ομάδα «Συν Αθήνα» να μιλά για την κοινωνική και συναισθηματική πείνα των ημερών.  Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα εκτελεί χρέη αφηγητή στο «Πεινάει Κανείς;» όπου επώνυμοι καλεσμένοι με χιούμορ θα λένε προσωπικές τους εμπειρίες! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης