Ο Γιώργος Χρανιώτης βγήκε από το σπίτι για καλό σκοπό: Δίνει αίμα για όσους το χρειάζονται

Ο Γιώργος Χρανιώτης βγήκε από το σπίτι για καλό σκοπό: Δίνει αίμα για όσους το χρειάζονται

Συμμετείχε σε εθελοντική αιμοδοσία

hraniotis_giorgos_official_91499198_899748550476575_2775963544005548548_n
O Γιώργος Χρανιώτης έκανε κάτι πολύ σημαντικό για να δώσει... ζωή σε συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ο ηθοποιός που μέχρι πριν λίγο καιρό απολαμβάναμε στο Y.F.S.F στον ΑNt1, φόρεσε τα γάντια και τη μάσκα του και αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του προκειμένου να δώσει αίμα.

«Μένουμε σπίτι και όταν χρειαστεί να βγούμε κάνουμε κάτι χρήσιμο για τον αυτό μας ή για τους άλλους.Το @ethniko_theatro_ καθώς και το σωματείο εργαζομένων εθνικού θεάτρου,σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»,οργάνωσαν διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας,στο θέατρο Rex, Πανεπιστημίου 48, σήμερα πρωταπριλιά και αύριο από τις 10.00-14.00. Υπάρχει συνεργείο αιμοδοσίας,άπλετος χώρος,με καμμία πιθανότητα συνωστισμού καθώς και τα απαραίτητα γάντια,μάσκες και αντισηπτικά.Καλέστε στο 210-5288277 για το αυριανό σας ραντεβού και καλή βολτάδα,στην άδεια Αθήνα…ΑΑΑ!!!Στο τέλος πατατάκια και πορτοκαλάδα κερασμένα απ το κατάστημα, για την απαιτούμενη αναστήλωση.Αύριο το λοιπόν, μάγκες και μάγκισες,δίνουμε απ αυτό που μας περισσεύει.Απ το αίμα μας.Για να σώσουμε.Για να νιώσουμε. Αμε» έγραψε στα social media. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#μένουμεσπίτι και όταν χρειαστεί να βγούμε κάνουμε κάτι χρήσιμο για τον αυτό μας ή για τους άλλους.Το @ethniko_theatro_ καθώς και το σωματείο εργαζομένων εθνικού θεάτρου,σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»,οργάνωσαν διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας,στο θέατρο Rex,Πανεπιστημίου 48,σήμερα πρωταπριλιά και αύριο από τις 10.00-14.00.Υπάρχει συνεργείο αιμοδοσίας,άπλετος χώρος,με καμμία πιθανότητα συνωστισμού καθώς και τα απαραίτητα γάντια,μάσκες και αντισηπτικά.Καλέστε στο 210-5288277 για το αυριανό σας ραντεβού και καλή βολτάδα,στην άδεια Αθήνα...ΑΑΑ!!!Στο τέλος πατατάκια και πορτοκαλάδα κερασμένα απ το κατάστημα, για την απαιτούμενη αναστήλωση.Αύριο το λοιπόν, μάγκες και μάγκισες,δίνουμε απ αυτό που μας περισσεύει.Απ το αίμα μας.Για να σώσουμε.Για να νιώσουμε .Αμε!!! #blood #donateblood #humanity #give #life #puravida #masketeer #light

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Ο Απρίλιος θα είναι ένας κρίσιμος μήνας - Αυστηρότερα μέτρα αν κριθεί αναγκαίο

Κορωνοϊός: 80 τόνοι υγειονομικού υλικού ήρθαν από την Κίνα με Antonov

Κορωνοϊός: Αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας δοκιμάζει εμβόλιο με βάση το φυτό του καπνού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης