H Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι κοιτούσε ο γιος της πάνω σε μια μαργαρίτα

H Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τι κοιτούσε ο γιος της πάνω σε μια μαργαρίτα

«Eίναι μια καλή ευκαιρία, τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Δούκισσα

Doukissa_Nomikou

Η Δούκισσα Νομικού μένει σπίτι με την οικογένειά της και όπως είναι φυσικο ρίχνει όλο της το βάρος στα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της. Με αφορμή τα όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε το όμορφο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και κυρίως να επισημάνει πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος που μας έχει δοθεί την συγκερκιμένη χρονική περίοδο. Η Δούκισσα λοιπόν αφηγήθηκε ένα περιστατικό με τον γιο της Σάββα.

«Σήμερα που είχε τόσο ωραία μέρα βγήκαμε στον κήπο και ο γιος μου έψαχνε για άλλη μια φορά ένα μικρό λουλούδι για να κόψει και να μου φέρει. Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή την αριστερή μαργαριτούλα. Για αρκετή ώρα. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα «μα καλά, τι κοιτάζει τόση ώρα, άλλη μία μαργαρίτα είναι».

Πήγα όμως κοντά του και κοίταξα και γώ. Ναι, άλλη μια μαργαρίτα. Κοίταξα καλύτερα. Και τελικά κατάλαβα τι του είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Το πολύ μικρό κουνούπι που καθόταν ακίνητο στο πάνω άσπρο φύλλο του. (Για δες προσεκτικά, εκεί είναι) Γιατί σας το λέω τώρα αυτό; Γιατί είναι μια καλή ευκαιρία, τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Με κάθε λεπτομέρεια. Να ζήσουμε την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Να δούμε το λουλούδι και να το κοιτάξουμε καλά… Πόσο ωραία χρώματα έχει, πόσα φύλλα έχει, να το μυρίσουμε και να κλείσουμε τα μάτια για να σκεφτούμε τι μας θυμίζει η μυρωδιά του. Να ζήσουμε τη ζωή. Έτσι απλά. #foodforthought #menoumespiti”», έγραψε στο μήνυμά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα που είχε τόσο ωραία μέρα βγήκαμε στον κήπο και ο γιος μου έψαχνε για άλλη μια φορά ένα μικρό λουλούδι για να κόψει και να μου φέρει. Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή την αριστερή μαργαριτούλα. Για αρκετή ώρα. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα «μα καλά, τι κοιτάζει τόση ώρα, άλλη μία μαργαρίτα είναι». Πήγα όμως κοντά του και κοίταξα και γώ. Ναι, άλλη μια μαργαρίτα. Κοίταξα καλύτερα. Και τελικά κατάλαβα τι του είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Το πολύ μικρό κουνούπι που καθόταν ακίνητο στο πάνω άσπρο φύλλο του. (Για δες προσεκτικά, εκεί είναι 😏) Γιατί σας το λέω τώρα αυτό; Γιατί τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών. Με κάθε λεπτομέρεια. Να ζήσουμε την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Να δούμε το λουλούδι και να το κοιτάξουμε καλά... Πόσο ωραία χρώματα έχει, πόσα φύλλα έχει, να το μυρίσουμε και να κλείσουμε τα μάτια για να σκεφτουμε τι μας θυμίζει η μυρωδιά του. Να ζήσουμε τη ζωή. Έτσι απλά. #foodforthought #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις


Ειδήσεις σήμερα:

Χλωροκίνη: Σε 10 ημέρες η ξεκάθαρη εικόνα για τη μάχη με τον κορωνοϊό

Κρούσματα κορωνοϊού: Σε 43 περιοχές η παρουσία του ιού - 18 οι «ελεύθερες»

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πού οφείλεται το χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας της χώρας - Τα «όπλα» στη φαρέτρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης