MasterChef: Ποιος παίκτης έκανε έξαλλο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

MasterChef: Ποιος παίκτης έκανε έξαλλο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

«Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις;», του είπε μεταξύ άλλων και σε έντονο ύφος ο κριτής

Leonidas_Koutsopoulos

Με μια πολύ απαιτητική δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωποι χθες βράδυ οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef. Στο τεστ δημιουργικότητας όμως φαίνεται πώς ο διαθέσιμος χρόνος δεν ήταν αρκετός για τον Ηλία. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όμως εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του παίκτη απέναντι στους κριτές.

Συγκεκριμένα, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκρινε το πιάτο του λέγοντας πως περιμένει κάτι πιο δημιουργικό, ο Ηλίας ανταπάντησε λέγοντας ότι μέσα σε 45 λεπτά δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο, αν και θα το ήθελε.

Τότε, ο κριτής «βγήκε από τα ρούχα του» και είπε φανερά εκνευρισμένος: «Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις;» αναρωτήθηκε με νόημα ο κριτής του MasterChef προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο. «Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα – θα το πω μια τελευταία φορά – είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του» πρόσθεσε για να συνεχίσει:
«Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω» συμπλήρωσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

MasterChef: "Τα πήρε" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Ηλία Κιαζόλι



Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα κορωνοϊού: Οι εστίες του ιού στην Ελλάδα ένα μήνα μετά τον πρώτο ασθενή

Επίδομα 800 ευρώ: Τι να προσέξουν οι εργοδότες -Τι προβλέπεται για μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες

Κορωνοϊός: Είναι πιθανό η ασθένεια να γίνει εποχική


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης