MasterChef - Κατερίνα Λένη: Με τρέμουν, είναι τσουτσέκια και όχι άνδρες

MasterChef - Κατερίνα Λένη: Με τρέμουν, είναι τσουτσέκια και όχι άνδρες

Η μεγάλη ανατροπή από τους κριτές, η αντίδραση των παικτών και οι εμπρηστικές δηλώσεις της παίκτριας

Katerina_Leni
Τα μαχαίρια στο MasterChef έχουν ακονιστεί για τα καλά και ένα λάθος στην κουζίνα μπορεί να στοιχίσει στον κάθε παίκτη την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχε μια απίθανη ανατροπή για τους παίκτες του MasterChef στην ομαδική δοκιμασία. Ο Διονύσης Πρώιος, που ήταν ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, ήταν ο ένας αρχηγός και έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλο αρχηγό.

Ο Διονύσης επέλεξε την Κατερίνα Λένη, στην οποία έδωσε και το πλεονέκτημα που είχε και ο ίδιος, να έχει δηλαδή ασυλία, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα της. Στη συνέχεια, οι δυο τους επέλεξαν τους παίκτες για τις ομάδες τους, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Οι κριτές στη συνέχεια ζήτησαν από τον Διονύση και την Κατερίνα να αλλάξουν θέσεις, κάτι που προκάλεσε έκπληξη και δυσαρέστησε πολλούς από τους διαγωνιζόμενους. Η Κατερίνα, πάντως φάνηκε να είναι η μόνη που χάρηκε από αυτή την εξέλιξη και μιλώντας στις κάμερες εξήγησε τους λόγους.

«Δώρο Θεού ήταν αυτό», είπε αρχικά η Κατερίνα γελώντας και συνέχισε: «Την περίμενα αυτή τη στιγμή. Ο Διονύσης είχε προετοιμάσει την ομάδα του από το σπίτι. Χθες το βράδυ έκαναν τα “μαγειρέματά” τους κι έλεγαν ότι θα κάνουν αυτό, θα κάνουν εκείνο… Όλη η μπλε ομάδα με τρέμει. Έχοντας πάρει κιόλας την ασυλία, μπορεί και να μην μαγειρέψω καν, να σαμποτάρω όλους τους υπόλοιπους διότι δεν με νοιάζει. Και όλοι να φύγουν, δεν θα κλάψω», είπε η Κατερίνα Λένη.

MasterChef: Η έκπληξη των κριτών στους παίκτες - "Έσκασε" στα γέλια η Κατερίνα


Η Κατερίνα Λένη μετά από αυτές τις εξελίξεις ξέσπασε κι΄άλλο καθώς ως αρχηγός βρήκε στη νέα της ομάδα κάποιους παίκτες, για τους οποίους δεν τρέφει και τα… καλύτερα αισθήματα.

Κλείσιμο
Τα σχόλια, μάλιστα, ορισμένων κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, την έκαναν να ξεσπάσει και να τους αποκαλέσει τσουτσέκια και όχι άντρες.
«Θα έλεγα ότι έχω τσουτσέκια και όχι άντρες», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη για τα σχόλια των συμπαικτών της.

MasterChef - Κατερίνα Λένη: «Είναι τσουτσέκια, όχι άντρες»



Διαβάστε επίσης:

Φάρμακα για τον κορωνοϊό: Τα ενθαρρυντικά νέα από τις έρευνες και το ελληνικό «οπλοστάσιο» κατά του ιού

Κορωνοϊός: Το θαύμα έγινε - Κανένα εγχώριο κρούσμα στην Κίνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης