MasterChef: Η συγκίνηση του Ηρακλή Αποστολίδη για τον πατέρα του

MasterChef: Η συγκίνηση του Ηρακλή Αποστολίδη για τον πατέρα του

«Στο Τεστ Δημιουργικότητας σκεφτόμουν τον πατέρα μου. Ήταν οι μέρες εκείνες που τον κηδέψαμε οπότε, όπως και να ‘χει, το μυαλό μου ήταν στη μάνα και την αδελφή μου», είπε ο νεαρός διαγωνιζόμενος

iraklis-master-chef-ddddd
Εκτός από συνταγές το MasterChef έχει και συναισθηματικές στιγμές. Ο Ηρακλής Αποστολίδης, ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση και μια ερώτηση του Σωτήρη Κοντιζά στάθηκε ικανή να τον συγκινήσει.

«Στο Τεστ Δημιουργικότητας σκεφτόμουν τον πατέρα μου. Ήταν οι μέρες εκείνες που τον κηδέψαμε οπότε, όπως και να ‘χει, το μυαλό μου ήταν στη μάνα και την αδελφή μου. Οι εικόνες γυρνούσαν μέσα στο μυαλό μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός διαγωνιζόμενος και συνέχισε:

«Ήταν μια χαρά, σηκώθηκε μια μέρα, δεν ήταν καθόλου καλά, την επόμενη μέρα μάθαμε τα δυσάρεστα νέα. Δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι για αυτό και έχω βάλει στόχο στη ζωή μου, με βάση το παιχνίδι, ότι δεν έχουμε προβληματισμούς εδώ πέρα μέσα. Δεν έχουμε άγχος για κάτι ούτε είναι κάτι που γίνεται μέσα και είναι κάτι τόσο κακό. Άμα φύγεις από το παιχνίδι, έφυγες. Από τα 13 μου μέχρι και σήμερα, τον πατέρα μου τον σκέφτομαι κάθε μέρα γιατί δεν θέλω να φύγει ποτέ από τη μνήμη μου. Η φωνή, λένε, είναι το πρώτο πράγμα που ξεχνάς από έναν άνθρωπο. Εγώ την έχω ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια. Το δεύτερο είναι η εικόνα. Όσο πιο πολύ τη δουλεύεις, τόσο πιο πολύ την κρατάς φρέσκια. Οπότε έχω διαλέξει να την φρεσκάρω συνέχεια στη μνήμη μου, όσες εικόνες μπορώ να θυμάμαι για να μην τις ξεχάσω ποτέ. Όταν έλεγα πως είναι εκεί που είναι, αυτό θα τον ρωτούσα μόνο και αν είναι ευχαριστημένος με αυτό που είμαι σήμερα. Τίποτα άλλο», κατέληξε βουρκωμένος ο Ηρακλής.

MasterChef: "Λύγισε" ο Ηρακλής για τον θάνατο του πατέρα του

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα της Μαριάννας Πουλμεντή μετά την αποχώρησή της

MasterChef: Ποιος δεν κατάφερε να αντιγράψει το πιάτο και είδε την πόρτα της εξόδου;

Κορωνοϊός: Μειώνονται σε τρία τα επεισόδια του «MasterChef»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης