Πάνος Ιωαννίδης: Είναι από τα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στο MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης: Είναι από τα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στο MasterChef

«Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα», του είπε ο κριτής

Panos_Ioannidis
Η έμπνευση του Ηρακλή Αποστολίδη να μαγειρέψει γλυκόξινο χοιρινό με ανανά στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef όχι μόνο δεν τον δικαίωσε αλλά δέχτηκε και την πιο σκληρή κριτική. Ο Πάνος Ιωαννίδης, μάλιστα, του είπε πως είναι στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχει δοκιμάσει αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο MasterChef.

«Αυτό είναι τρομερά κακό. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Είναι μια προσπάθεια… δεν βαριέσαι αδερφέ, κάνω τον σταυρό μου κάποιοι άλλοι να έχουν κάνει χειρότερα πιάτα από μένα και να μην βρεθώ υποψήφιος», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ο Λεωνίδας τα είπε πάρα πολύ καλά. Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα. Είναι μέσα στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στα τέσσερα χρόνια που είμαι στο MasterChef», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Δεν είναι το χειρότερο τουλάχιστον. Εκεί πήρα μια ανάσα, αλλά με πείραξε πάρα πολύ και δεν είναι ο Ηρακλής αυτό το πιάτο σε καμία περίπτωση. Αλλά όμως, το έβγαλα και πρέπει να το δεχτώ», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

MasterChef: Το πιάτο του Ηρακλή στα 4 χειρότερα που έχει δοκιμάσει ο Πάνος Ιωαννίδης


Διαβάστε επίσης

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχει σχέση: «Μάνα... Υπομονή!»

Πάνος Ιωαννίδης & Μαρία Σολωμού: Μιλούν για τα προσωπικά τους και όχι μόνο

Κορωνοϊός: Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε εξετάσεις και είναι καλά - «Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης