Βίκυ Χατζηβασιλείου για κορωνοϊό: Πόλεμος είναι θα περάσει

Βίκυ Χατζηβασιλείου για κορωνοϊό: Πόλεμος είναι θα περάσει

«Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια

xatzivasileiou
Την δική της άποψη τα για όσα πρωτόγνωρα βιώνει η χώρα μας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος με την εξάπλωση του κορωνοϊού εξέφρασε μέσα από τα social media η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μίλησε για ένα πόλεμο που δεν έχει αντιπάλους αλλά θα περάσει. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τονίζει κυρίως πώς πρέπει να μείνουμε μέσα για να αντιμετωπίσουμε την απειλή.

«Οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν, η διάθεση τροφίμων γίνεται με ειδική κάρτα, και κάθε μέρα ακούς δελτίο θυμάτων και νεκρών.

Αν όλο αυτό δεν σου κάνει αναγωγή σε κατάσταση πολέμου τότε τι σου κάνει; Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα! Έχει μια παγκόσμια πανανθρώπινη κοινότητα να μάχεται απέναντι σε έναν (τοσοδούλι στο μικροσκόπιο) εχθρό! Έναν άγνωστο εχθρό που χλευάζει τα επίγεια όπλα ( – μέτρα) και καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Έναν εχθρό, που θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο αν μείνουμε ψύχραιμοι, αν μείνουμε ενωμένοι και κυρίως αν μείνουμε μέσα.

Πόλεμος είναι, θα περάσει. (Έχει διέλθει κι απ άλλους πολέμους ο πλανήτης…) Με απώλειες σίγουρα. Αλλά και με μια επίγνωση: ότι πλέον, ό,τι γίνεται στην άλλη άκρη της γης, αφορά κι εσένα εδώ! Υπάρχει συλλογική πορεία που βάλλεται από την έλλειψη ατομικής ευθύνης! Και δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος!

Συνέχισε να συναισθάνεσαι, να συνλειτουργείς και να χαμογελάς», έγραψε στο μήνυμά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν, η διάθεση τροφίμων γίνεται με ειδική κάρτα, και κάθε μέρα ακούς δελτίο θυμάτων και νεκρών. Αν όλο αυτό δεν σου κάνει αναγωγή σε κατάσταση πολέμου τότε τι σου κάνει?... Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα! Έχει μια παγκόσμια πανανθρώπινη κοινότητα να μάχεται απέναντι σε έναν (τοσοδούλι στο μικροσκόπιο) εχθρό! Έναν άγνωστο εχθρό που χλευάζει τα επίγεια όπλα ( - μέτρα) και καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Έναν εχθρό, που θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο αν μείνουμε ψύχραιμοι, αν μείνουμε ενωμένοι και κυρίως αν μείνουμε μέσα. Πόλεμος είναι, θα περάσει.( Έχει διέλθει κι απ άλλους πολέμους ο πλανήτης...) Με απώλειες σίγουρα. Αλλά και με μια επίγνωση : ότι πλέον, ό,τι γίνεται στην άλλη άκρη της γης, αφορά κι εσένα εδώ! Υπάρχει συλλογική πορεία που βάλλεται από την έλλειψη ατομικής ευθύνης! Και δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος! Συνέχισε να συναισθάνεσαι, να συνλειτουργείς και να χαμογελάς! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ! ❤ #coronavirus #danger #keepgoing #thinkpositive #staytogether #planet #staycool #stayhome #smile #vikyhatzivasiliou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) στις


Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Νέα νοσοκομεία στην «πρώτη γραμμή» - Μετά την «Παμμακάριστο», τώρα το «Σωτηρία»

Κορωνοϊός-Αυστραλία: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης