Κορωνοϊός - Έλενα Ασημακοπούλου: «Κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο»

Κορωνοϊός - Έλενα Ασημακοπούλου: «Κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο»

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο ανησυχούν για τον κορωνοϊό και την οικογένεια τους στην Ιταλία

asimakopoulou_tsirilo
Η Έλενα Ασημακοπούλου μαζί με τον σύζυγο της Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους Μαρία Ροζάρια παραμένουν στο σπίτι προκειμένου να προστατευτούν από τον κορωνοϊό και να βοηθήσουν στη μη ραγδαία εξάπλωση του.

Με ανάρτησή της στο instagram, η Έλενα Ασημακοπούλου θέλησε να περάσει τη σημαντικότητα του να παραμείνουμε σπίτι, ενώ εξέφρασε και την αγωνία που περνούν καθώς η οικογένεια του Μπρούνο βρίσκεται στη γειτονική Ιταλία όπου αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.


«Έχει και τα καλά του το μέσα… Αν δεν είχαμε και τον κορονοϊό θα ήταν σίγουρα όλα πολύ καλύτερα… Παιδιά μείνετε μέσα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα… Είναι τρομερά απογοητεύτικες οι εικόνες που βλέπουμε στα μέσα να δείχνουν τον κόσμο να κάνει τις βόλτες του στις παραλίες…. Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του ιού… Τηλεόραση δεν έχουν όμως στο σπίτι τους να δουν τι συμβαίνει στο κόσμο;

Εμείς ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι κάποιος από την οικογένεια του Bruno που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κορονοϊό… Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει στη Ιταλία και χαλαρώστε λίγο… Μην φτάσουμε να ζούμε και εμείς αυτές τις δύσκολες στιγμές…» έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ασημακοπούλου στην ανάρτησή της που συνοδευόταν από μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους.



Δείτε την ανάρτησή της:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έχει και τα καλά του το μέσα..... Αν δεν είχαμε και τον κωρονοϊό θα ήταν σίγουρα όλα πολύ καλύτερα.... Παιδιά μείνετε μέσα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα.... Είναι τρομερά απογοητεύτηκες οι εικόνες που βλέπουμε στα μέσα να δείχνουν τον κόσμο να κάνει τις βόλτες του στις παραλίες.... Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του ιού.... Τηλεόραση δεν έχουν όμως στο σπίτι τους να δουν τι συμβαίνει στο κόσμο;;; Εμεις ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μην χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι κάποιος από την οικογένεια του Bruno που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κωρονοϊό.... Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει στη Ιταλία και χαλαρώστε λίγο.... Μην φτάσουμε να ζούμε και εμείς αυτές τις δύσκολες στιγμές.... 🇮🇹🇬🇷 #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐸𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒜𝓈𝒾𝓂𝒶𝓀𝑜𝓅𝑜𝓊𝓁𝑜𝓊 (@elena_asimakopoulou) στις



Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Τι σημαίνει η λέξη καραντίνα και από πού πήρε το όνομά της

Κορωνοϊός - ΕΟΔΥ: Μέχρι και 40 λεπτά η αναμονή στο τηλέφωνο, λέει ο αντιπρόεδρος του οργανισμού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι αρνητική στον κορωνοϊό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης