My Style Rocks: Ούτε μια… εβδομάδα δεν έμεινε στο ριάλιτι μόδας

My Style Rocks: Ούτε μια… εβδομάδα δεν έμεινε στο ριάλιτι μόδας

Η Θεοδώρα Ρούμπογλου αποχώρησε μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής

my-style-rocks
Ήλθον, είδον και απήλθον… Ο λόγος για την Θεοδώρα Ρούμπογλου η οποία στο Gala του My Style Rocks είδε την πόρτα της εξόδου έχοντας μόλις συμπληρώσει μια εβδομάδα στο ριάλιτι μόδας.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό με ατελείωτο χορό και διασκέδαση. Καλεσμένη ήταν η Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία με τις γνώσεις της προσπάθησε να εμπνεύσει ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις των κοριτσιών.

Δέκα διαφορετικά είδη χορού. Δέκα διαφορετικές στιλιστικές προτάσεις. Ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης επικοινωνίας και συναισθημάτων. Οι κοπέλες, με στόχο να πείσουν την κριτική επιτροπή αλλά και τις συμπαίκτριες τους για την υψηλότερη βαθμολογία, έβαλαν τα δυνατά τους και απογείωσαν το stage του My Style Rocks.

Με τις εμφανίσεις τους, μάλιστα, κατόρθωσαν να δυσκολέψουν ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή στη διαδικασία αποχώρησης. Τι αποφάσισαν όμως, στο φινάλε του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς;

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρέθηκαν η Κιάρα Μαρκέζη, η Τόνια Κούμπα και η Θεοδώρα Ρούμπογλου.

Εκείνη, όμως, που αποχώρησε ύστερα από την απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι η Θεοδώρα Ρούμπογλου η οποία και συμπλήρωσε μόλις μία εβδομάδα συμμετοχής στο ριάλιτι.

Κλείσιμο
My Style Rocks: Αποχώρησε η Θεοδώρα Ρούμπογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης