ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μερικά κλικ στη ζωή του Αρναούτογλου...

Μερικά κλικ στη ζωή του Αρναούτογλου...

Για τα παιδικά του χρόνια και τη ζωή του στο χωριό μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εφημερίδα «Δημοκρατία» …Μια συνέντευξη διαφορετική…

Μερικά κλικ στη ζωή του Αρναούτογλου...

Για τα παιδικά του χρόνια και τη ζωή του στο χωριό μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εφημερίδα «Δημοκρατία» …Μια συνέντευξη διαφορετική… που μας κάνει να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον Άρνι.

Γεννημένος στο Μόναχο, αλλά μεγαλωμένος στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής, το «καλό παιδί» της τηλεόρασης θυμάται: «Μέχρι το νηπιαγωγείο μέναμε στο χωριό μου. Πολύ ωραία χρόνια. Έχω ωραίες εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις. Παίζαμε βόλους, τρώγαμε χτυπητό αυγό φρέσκο με κακάο και ζάχαρη, βάζαμε πάνω στη βρεγμένη φέτα ψωμί, ζάχαρη και καφέ… Ψωνίζαμε ό, τι θέλαμε από το παντοπωλείο, αλλά τα γράφαμε στο τεφτεράκι γιατί δεν είχαμε πολλά λεφτά να τα πληρώσουμε.»

Ακόμη και για τους έρωτές του μίλησε ο «ερωτιάρης» Γρηγόρης, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του, αφού όταν ήταν μικρός του άρεσε να φλερτάρει τα κορίτσια! Ο πατέρας του κ. Τάσος, μηχανικός αυτοκινήτων στο επάγγελμα και η μητέρα του, η κ. Κική, μοδίστρα, φρόντιζαν ώστε ποτέ να μην λείψει κάτι από αυτά που ήθελε και χρειαζόταν η οικογένεια, όπως εκμυστηρεύτηκε εκείνος.

Κλείσιμο

Εργαζόταν στην οικοδομή, όπου έβαζε ασανσέρ, μέχρι που η ζωή του άλλαξε όταν πήγε να παραλάβει ένα δώρο που κέρδισε από κάποιο ραδιοφωνικό διαγωνισμό. Εκεί, ο παραγωγός του άνοιξε το μικρόφωνο κι ο εκείνος άρχισε να μιλάει. Έτσι ξεκίνησαν όλα! Του προτάθηκε να κάνει δική του εκπομπή και μετά από έξι μήνες ξεκίνησε να εργάζεται εκεί. Ύστερα από αυτό, κάποιοι τον άκουσαν στο ραδιόφωνο και του πρότειναν να πάει σε ένα δοκιμαστικό για ένα τηλεπαιχνίδι.

Κάπως έτσι λοιπόν, ξεκίνησε η ζωή του στην τηλεόραση!
 
Τέλος, ο Γρηγόρης αποκάλυψε ότι κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία, λέγοντας: «Όταν αφεθείς σε έναν άνθρωπο και μπορέσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και να μιλήσεις, μπορείς να βοηθηθείς πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης