Αντώνης Κανάκης: Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία της συντρόφου του

Αντώνης Κανάκης: Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία της συντρόφου του

«Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας», είπε ο παρουσιαστής

kanakis
Μετά από επτά χρόνια σιωπής ο Αντώνης Κανάκης άνοιξε τα χαρτιά του στην Αθηναΐδα Νέγκα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σύντροφο της ζωής του εξηγώντας γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε δει ούτε μια φωτογραφία της.

«Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω».

Και υπογράμμισε: «Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε...».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη».


Ο Αντώνης Κανάκης μιλά για τη σύντροφό του και τα δύο παιδιά του


Διαβάστε επίσης: 


Αντώνης Κανάκης: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

Αντώνης Κανάκης: Αυτά είναι τα e-mail που έστειλα στον ΣΚΑΪ

Αντώνης Κανάκης: Η πρώτη του συνέντευξη ύστερα από 7 χρόνια, τη Δευτέρα στο MEGA


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης