Γιώργος Λιάγκας: Ποια Παπαγεωργίου; Υπάρχουν Μενεγάκη, Σκορδά, Τσιμτσιλή, Μπεκατώρου, Δούκισσα, Μακρυπούλια...

Γιώργος Λιάγκας: Ποια Παπαγεωργίου; Υπάρχουν Μενεγάκη, Σκορδά, Τσιμτσιλή, Μπεκατώρου, Δούκισσα, Μακρυπούλια...

Ξέσπασε ο παρουσιαστής όταν έμαθε πώς η Έλενα Χριστοπούλου βλέπει στο πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την ιδανική παρουσιάστρια

Liagkas-Papagerogriou
Πως να κρατηθεί μετά από τέτοιες δηλώσεις ο Γιώργος Λιάγκας; Η Έλενα Χριστοπούλου σε συνέντευξή της αποθέωσε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας για εκείνη: «Πάντα της έλεγα “είσαι η καλύτερη, δεν υπάρχει άλλη σαν εσένα”. Η Ηλιάνα είναι το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας… Δεν είναι ψεύτικη, δεν είναι ‘κλισέ’, δεν κάνει ό,τι κάνουν οι άλλοι».

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση και να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις αμφισβητώντας ουσιαστικά τα όσα είπε η μάνατζερ του γνωστού μοντέλου.

«Για ποιο λόγο να είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας; Παιδιά συγγνώμη τώρα, όταν υπάρχει μια Μενεγάκη, μια Σκορδά, μια Τσιμτσιλή, μια Μπεκατώρου κλπ. δεν καταλαβαίνω. Ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η ιδανική παρουσιάστρια, συγγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα! Δεν θα γίνει ποτέ! Ότι είναι φέρελπις σαν παρουσιάστρια και μπορεί να γίνει το πρώτο όνομα, να το πω κι εγώ, αλλά ότι είναι το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας…Υπάρχει μια Μενεγάκη, μια Σκορδά, μια Σταματίνα, μια Μπεκατώρου, μια Δούκισσα, μια Μακρυπούλια… Δεν είναι δυνατόν να το λέει αυτό το πράγμα. Εμένα δεν με έχει εντυπωσιάσει ως παρουσιάστρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η ιδανική παρουσιάστρια, συγγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα! Δεν θα γίνει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας - "Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα γίνει ποτέ ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης