Κατερίνα Λένη από Master Chef: Καμία πλάκα, οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα

Κατερίνα Λένη από Master Chef: Καμία πλάκα, οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα

Τα σχόλια των συμπαικτών της για την κάρτα ασυλίας που την εκνεύρισαν

Katerina_Leni
Η κίνηση της Κατερίνας Λένη να δώσει στον Διονύση Πρώιο την κάρτα ασυλίας έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες της στο MasterChef.

«Της πήρε τα μυαλά ο γέρος chef» ακούστηκε να λέει ο Ηλίας την ώρα της δοκιμασίας για την Κατερίνα, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ρωτάει αν αναφέρεται στον Διονύση.

«Ο Πρώιος έχει κερδίσει την καρδιά της Κατερίνας, απορώ τι του βρήκε, 55 χρονών είναι, ελπίζω να της βγει σε καλό γιατί έχει κάνει πολλά στη ζωή του», ανέφερε στη συνέχεια ο Ηλίας στην κάμερα.

«Καλά κι εσύ τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, ή τον Δημήτρη που έχει και κοιλιακούς», συνέχισε να λέει στην Κατερίνα η οποία μιλώντας στην κάμερα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της…

«Ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος, αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Κλείσιμο
Καμία πλάκα, οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Πως είχε πει ο Αινστάιν, η βλακεία του κόσμου είναι ατελείωτη, έτσι και στο σπίτι, η βλακεία είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύω κάποιος κάτι τέτοιο».

Κατερίνα: " Η Βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη" | MasterChef 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης