Ελένη Φιλίνη: Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις

Ελένη Φιλίνη: Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις

«Όσα έπαιρνα τον μήνα στο θέατρο μου τα έδιναν τη μέρα στο τραγούδι και έλεγα όχι», είπε η ηθοποιός

Eleni_Filini
Η Ελένη Φιλίνη μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό περιστατικά από την καριέρα της. Αναφέρθηκε στην αγάπη της που έχει στο τραγούδι, τα χρήματα που έπαιρνε για τις βιντεοταινίες των 80s, τις αμοιβές στο θέατρο αλλά και τις προτάσεις που είχε δεχθεί στο παρελθόν για να κάνει γυμνή φωτογράφιση.

«Μου έλεγαν από μικρή να ασχοληθώ με το τραγούδι και εγώ ήμουν κολλημένη στο θέατρο. Όσα έπαιρνα τον μήνα στο θέατρο μου τα έδιναν τη μέρα στο τραγούδι και έλεγα όχι», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη προσθέτοντας πως «τη δεκαετία του '80 έπρεπε, αν είχες μια Α εμφάνιση, να αποδείξεις ότι αξίζεις κιόλας. Κάτι που το είχαν δημιουργήσει κομπλεξικοί».

«Ποτέ δεν πήρα πολλά χρήματα. Θυμάμαι την πρώτη ταινία που έγινε στο βίντεο και έσπασε ταμεία, “Γυναικάρα με τα πράσινα”, εγώ είχα πάρει 100.000 δραχμές και ο παραγωγός έβγαλε 30.000.000 εκατομμύρια σε ένα χρόνο. Μόνο οι κωμικοί ηθοποιοί μπορεί να έπαιρναν πολλά χρήματα», συμπλήρωσε, επίσης, η ηθοποιός.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που κατά καιρούς δέχονται οι βιντεοταινίες των 80s, η Ελένη Φιλίνη είναι κατηγορηματική. «Το πρόβλημα αυτών που κατηγορούν τις βιντεοταινίες είναι ότι τις ζηλεύουν. Πήγαινες και αγόραζες τις ταινίες, τις επέλεγες. Γιατί το κατηγορούν, λοιπόν, αυτό; Μήπως κάποιοι ζήλεψαν που ορισμένοι πήγαν καλύτερα από κάποιους άλλους; Έχω κάνει 20 ταινίες που ήταν πάρα πολύ καλές που θα μπορούσα να κάνω 80, γιατί είχα αυτή τη ζήτηση, αλλά επέλεγα ποιες θα κάνω».

«Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις αλλά δεν με αντιπροσώπευε αυτό. Δεν το κρίνω, δεν είμαι αρνητική αλλά εμένα δεν μου ταίριαζε», πρόδωσε, σε άλλο σημείο, η Ελένη Φιλίνη.


Ελένη Φιλίνη: 'Όσα έπαιρνα τον μήνα στο θέατρο μου τα έδιναν τη μέρα στο τραγούδι"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης