Αλέκος Συσσοβίτης: Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι η πρώτη που μου λέει χρόνια πολλά στα γενέθλιά μου

Αλέκος Συσσοβίτης: Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι η πρώτη που μου λέει χρόνια πολλά στα γενέθλιά μου

Ο Αλέκος Συσσοβίτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του αλλά και στην μακρόχρονη φιλία που έχει με την συνάδελφό του Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Alekos-Kariofyllia
Αφορμή για τα λεγόμενά στάθηκε η συνεργασία στην παράσταση «Lulu», η οποία παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά στο πρώτο μισό της σεζόν. «Είναι η δεύτερη φορά μετά την “Ελεύθερη Κατάδυση”. Θεατρικά η πρώτη. Έχουμε παραμείνει πάρα πολύ ισχυροί και δυνατοί φίλοι. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα με πάρει 00:05 για τα γενέθλια μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Είναι απίστευτο μετά από 22 χρόνια να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι η Καρυοφυλλιά! Μοναδικό, 00:05», πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Για μια περίοδο είχαμε απομακρυνθεί και αυτό είναι πολύ ανθρώπινο, θα ήταν απάνθρωπο να μην συνέβαινε για την ψυχή του καθενός μας. Πολύ γρήγορα, όμως, έδειξε μια τρομερή ανωτερότητα και πραγματικά αυτό συντήρησε μια έντονη φιλία και εδώ είμαστε για να ξεπερνάμε κάθε κατάσταση γιατί ο εγωισμός μας πνίγεται και μέσα από ένα ισχυρό πλήγμα συχνά δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως θα έπρεπε».

Αλέκος Συσσοβίτης: "Για μια περίοδο είχαμε απομακρυνθεί με την Καρυοφυλλιά Καραμπετη..."
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης