Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για την φάρσα στο Best Friend’s Fear: Πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για την φάρσα στο Best Friend’s Fear: Πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά

«Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι και αστυνομικοί. Εκεί αρχίζω και αγριεύομαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί είναι και 5-6 άτομα», είπε ο πρώην παίκτης του Survivor

Kostas_Anagnostopoulos
Ο Σάββας Πούμπουρας προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως μισθοφόρο από το Survivor αλλά εκείνος το κατάλαβε και έτσι η φάρσα στο Best Friend's Fear κράτησε μόλις 7 λεπτά.

Το «θύμα» μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε πως την αρχή είχε καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με όλο αυτό.

«Δεν είχα φοβηθεί εκείνη την ώρα, απλά εντάξει, μπήκαμε σε ένα ξένο σπίτι… θεωρητικά θα λυθεί η παρεξήγηση εντός λεπτού αφού μου λέει είναι και αστυνομικός», σκέφτηκε ο πρώην παίκτης του Survivor την στιγμή εκείνη, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ζητάω κι εγώ τις ταυτότητες, μου λέει «Δεν έχουμε ταυτότητες, κάτσε κάτω». Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι και αστυνομικοί. Εκεί αρχίζω και αγριεύομαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί είναι και 5-6 άτομα».

Τέλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέφερε πως «κάποια στιγμή είπα να βγάλω την ζώνη μου. Σκέφτηκα να πάω να πιάσω κάποιον από τον λαιμό αλλά λέω και να τον πιάσω τι θα κάνω, είναι άλλοι τέσσερις. Άδικος κόπος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης