Ελένη Μενεγάκη: Η τελευταία συνάντηση με τον Κώστα Βουτσά και τα λόγια που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ελένη Μενεγάκη: Η τελευταία συνάντηση με τον Κώστα Βουτσά και τα λόγια που δεν θα ξεχάσει ποτέ

«Θυμάμαι πως κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη και μου είπε “τι λες; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα”»

eleni2
Στον θάνατο του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα, στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη, είπε το δικό της «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.


Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια συζήτηση που είχαν οι δύο τους, θέλοντας να τονίσει πως ο Κώστας Βουτσάς ένιωθε πάντα νέος. «Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Έχουμε περάσει τόσο ωραίες στιγμές μαζί του. Τον είχαμε πολλές φορές καλεσμένο στην εκπομπή μας και όλα αυτά τα χρόνια ένα μήνυμα μας πέρναγε πάντα. Γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή. Εκείνος που είναι νέος στη ψυχή και το μυαλό, παραμένει στη ζωή του όλη νέος. Ο Κώστας Βουτσάς νομίζω πως έφυγε από τη ζωή χαμογελώντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα.

Ο Κώστας μας έμαθε πολλά και μας έδωσε πολλά τρελά χαμόγελα. Ο Κώστας μέχρι τις τελευταίες του στιγμές ήταν πάντα στο σανίδι. Θυμάμαι πως κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη. Και μου είπε “τι λες; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα”».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


faysbook.gr Η Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης