Άγριες Μέλισσες: Ο Κλεομένης ζητάει από τον Μελέτη να κάνουν έρωτα στους στάβλους

Άγριες Μέλισσες: Ο Κλεομένης ζητάει από τον Μελέτη να κάνουν έρωτα στους στάβλους

Στο αγρόκτημα της οικογένειας Σεβαστού θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους

Meletis-Kleomenis
Αυτές και αν είναι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες... Ο Κλεομένης, ο γαμπρός του Δούκα, κάνει ερωτική εξομολόγηση και δεν διστάζει να ζητήσει από τον επιστάτη Μελέτη να κάνουν έρωτα. Μάλιστα για να τον εκβιάσει του λέει πως γνωρίζει πως είναι εκείνος που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη.

Στο αγρόκτημα της οικογένειας Σεβαστού θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους. Οι δύο άντρες θα παίξουν μεταξύ τους άγριο ξύλο και η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Δούκας θα μάθει τη σοκαριστική αλήθεια. Ότι δηλαδή ο γαμπρός του προσέγγισε ερωτικά τον επιστάτη του. Από εκείνο το σημείο και μετά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος», ο Κλεομένης, σε μια προσπάθεια να πείσει τον πεθερό του πως δεν συνέβη τίποτα απ’ όλα αυτά, περνά στην αντεπίθεση. Αφενός αρνείται το περιστατικό, αφετέρου αποκαλύπτει στον Δούκα την παράνομη ερωτική σχέση της γυναίκας του Πηνελόπης με τον Μελέτη. Η τιμωρία που θα επιβάλλει ο Δούκας στον Μελέτη είναι πάρα πολύ σκληρή. Τον πετά μέσα σε ένα φρεάτιο και ο επιστάτης θα πρέπει να ζήσει εκεί για αρκετές μέρες και νύχτες της ζωής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης