MasterChef: Ο Σταύρος εξόργισε με τα πανηγύρια του τους συμπαίκτες του

MasterChef: Ο Σταύρος εξόργισε με τα πανηγύρια του τους συμπαίκτες του

«Θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδρασή τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν», είπε ο Γιώργος

MasterChef
Στην κουζίνα του MasterChef τα αίματα έχουν ανάψει για καλά. Στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία οι παίκτες είχαν χωριστεί σε τρις ομάδες: Την κόκκινη, την πράσινη και την μπλε. Και οι τρεις ομάδες κλήθηκαν να φτιάξουν ολοκληρωμένα μενού υπό τις οδηγίες των αρχηγών τους. Οι κριτές μετά το τέλος της δοκιμασίας και αφού είχαν δοκιμάσει τα πιάτα ανακοίνωσαν το νικητή.

Οι κριτές του MasterChef ανακοίνωσαν στους παίκτες πως η μπλε ομάδα είναι η νικήτρια της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας. Φυσικά, ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν, ενώ ο Σταύρος που ήταν και ο αρχηγός έριξε κάτω ένα σκαμπό και η αντίδρασή του θεωρήθηκε υπερβολική.

«Θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League», ανέφερε για τους συμπαίκτες του ο Ηλίας.

Ο Γιώργος με τη σειρά του δήλωσε: «Θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν».

Η Μαριάννα, η οποία δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Σταύρο, φανερά ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του, δήλωσε: «Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος».

Αυτή είναι η Νικήτρια Ομάδα | MasterChef 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης