Ηλίας Μελέτης: Γιατί είπε όχι στις «Άγριες Μέλισσες»

Ηλίας Μελέτης: Γιατί είπε όχι στις «Άγριες Μέλισσες»

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μια κουβέντα, από πέρυσι, αλλά όταν μου το πρότειναν είχα ήδη κλείσει για το “Κρατάς μυστικό;”», είπε ο ηθοποιός

Meletis_Hlias
Ο Ηλίας Μελέτης έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά το «Σόι Σου». Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Mytv»αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε για τη σεζόν που διανύουμε και αποκάλυψε τον λόγο που δεν τον είδαμε στις «Άγριες Μέλισσες» αν και είχε κάνει συζητήσεις.

Τηλεοπτικά φέτος σε είδαμε στην κωμική σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό;». Πώς ήταν αυτή η συνεργασία;
Ήταν μια τελείως διαφορετική σειρά από «Το σόι σου», η οποία γυριζόταν εκτός πλατό και εμένα μου έδωσε μεγάλη ανάσα. Επιπλέον, χάρηκα που δούλεψα με άλλους ανθρώπους. Με όλα τα παιδιά από το «Σόι» αγαπηθήκαμε, αλλά ύστερα από ένα σημείο, λόγω της φύσης της δουλειάς, χρειάζεσαι μια ανανέωση.

Γιατί πιστεύεις ότι η σειρά δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση;
Αυτό είναι και λίγο θέμα τύχης. Κατά τη γνώμη μου, το επίπεδο του χιούμορ ήταν ένα βήμα παραπέρα από το συνηθισμένο, πιο προχωρημένο. Από εκεί και πέρα, από άποψη γυρίσματος και αποτελέσματος, είμαι 100% ευχαριστημένος.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Τηλεοπτικά γίνονται κάποιες συζητήσεις, για τις οποίες δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι, ενώ θεατρικά θα βρίσκομαι στο θέατρο «Αλίκη» με την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου «Μπαμπάδες με ρούμι» μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη κ.α.

Κάτι έχει κυκλοφορήσει για τις Άγριες Μέλισσες…
Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μια κουβέντα, από πέρυσι, αλλά όταν μου το πρότειναν είχα ήδη κλείσει για το «Κρατάς μυστικό;». Προς το παρόν, θα σου πω μόνο ότι υπάρχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης