Γωγώ Τσαμπά: Άφησα το σχολείο για το τραγούδι

Γωγώ Τσαμπά: Άφησα το σχολείο για το τραγούδι

«Για να κάνω οικογένεια θέλω να βρεθεί κάτι καλό. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για έναν έρωτα. Θα μπορούσα να τα συνδυάσω», είπε η γνωστή τραγουδίστρια

Gogo-Tsampa
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Γωγώ Τσαμπά άνοιξε την καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα. Αποκάλυψε πως δεν τελείωσε το σχολείο για να ασχοληθεί με το δημοτικό τραγούδι, μίλησε για τη μακρόχρονη σχέση που είχε, εξήγησε πως θα έκανε οικογένεια αν έβρισκε κάτι ενδιαφέρον και περιέγραψε ένα ατύχημα που είχε κατά της διάρκεια ενός πανηγυριού.

Η Γωγώ Τσαμπά στα "Μεσάνυχτα" (Μέρος Α)


«Όταν ήμουν παιδί, ντρεπόμουν να τραγουδάω μπροστά στους γονείς μου. Στη δευτέρα λυκείου παράτησα το σχολείο για το τραγούδι. Η πρώτη επαγγελματική δουλειά μου ήταν σε πανηγύρι στο χωριό του πατέρα μου. Στην πίστα ενός πανηγυριού έπεσα σε μια τρύπα και με βρήκαν αφού σταμάτησαν τα κλαρίνα.

Η Γωγώ Τσαμπά στα "Μεσάνυχτα" (Μέρος Β)


Κλείσιμο
Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό μου μού προκαλούν συγκίνηση. Η δημοσιότητα ήρθε απότομα και με κούρασε, αλλά ήταν επιλογή μου. Είχα δέκα χρόνια μια σχέση, αλλά δεν άνθισε. Δεν άντεξε τη δουλειά μου, το ξενύχτι μου. Για να κάνω οικογένεια θέλω να βρεθεί κάτι καλό. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για έναν έρωτα. Θα μπορούσα να τα συνδυάσω», είπε μεταξύ άλλων η Γωγώ Τσαμπά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης