Μπουρδούμης & Δροσάκη: Έχουν μια γλυκιά αγωνία για το μωρό που περιμένουν

Μπουρδούμης & Δροσάκη: Έχουν μια γλυκιά αγωνία για το μωρό που περιμένουν

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος και δεν σκέφτομαι κάτι περισσότερο…Δεν ήταν κάτι που σχεδιάζαμε… Το γέννησε η αγάπη και αυτό είναι το πιο σημαντικό», λέει ο ηθοποιός

Drosaki-Bourdoumis
Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη. Ο ηθοποιός μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην Άννα Βίσση μίλησε στις κάμερες τόσο για το γάμο που έρχεται όσο και για το μωρό που περιμένουν.

«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα ήμουν χαμένος σε έναν άλλο κόσμο, είχα πιει και λίγο παραπάνω στις 3 η ώρα που έγινε η πρόταση, οπότε δεν είχα στο νου τι γινόταν από κάτω. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή… Έγινε αυθόρμητα αλλά και με μια μικρή οργάνωση» ενώ όσον αφορά το μωρό που περιμένουν δήλωσε: «Έχω μία γλυκιά αγωνία… Όντως έχει ξεκινήσει μία πανέμορφη χρονιά… Δε ξέρουμε αν το μωρό είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος και δεν σκέφτομαι κάτι περισσότερο…Δεν ήταν κάτι που σχεδιάζαμε… Το γέννησε η αγάπη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».


Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλά για την πρόταση γάμου και το μωρό που περιμένουν με τη Λένα Δροσάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης