Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω λέει ψέματα για τον πατέρα του παιδιού της

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω λέει ψέματα για τον πατέρα του παιδιού της

Σε κατάσταση σοκ η Ελένη όταν μαθαίνει τα νέα της αδερφής της

droso-
Τα πάνω κάτω έρχονται απόψε στις Άγριες Μέλισσες με τη Δρόσω να αποκαλύπτει στην Ελένη πως περιμένει παιδί. Η Δρόσω αναγκάζεται λοιπόν να αποκαλύψει στην Ελένη την εγκυμοσύνη της, παρουσιάζοντας όμως κάποιον άλλον για πατέρα του παιδιού της. Παράλληλα, ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι ενώ ο Νικηφόρος ακούει τον Κωνσταντή που συνεχίζει να περηφανεύεται στον Μελέτη πως πλάγιασε με τη Δρόσω.

Ο Νικηφόρος, σοκαρισμένος, επιτίθεται στη Δρόσω, η οποία μάταια προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητά της. Την ίδια ώρα, ο Δούκας πληρώνει έναν αγρότη, για να μπει στις συναντήσεις που οργανώνει ο Μιλτιάδης με σκοπό να μάθει τι σκαρώνουν. Θα προλάβει να εμποδίσει τα σχέδια του Μιλτιάδη; Η Παγώνα επιστρέφει στο σπίτι της αλλά ο Τόλλιας δεν την υποδέχεται με θερμές αγκάλες.

H Ασημίνα ανακοινώνει στη Μυρσίνη πως δεν θα κοντράρει τον Νικηφόρο στην απόφασή του και θα τον ακολουθήσει στο Παρίσι. Την ίδια στιγμή, η Ελένη βρίσκει τη Δρόσω καταρρακωμένη και μαθαίνει πως ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε μαζί της. Όταν πηγαίνει να του ζητήσει τα ρέστα, η κατάσταση δεν αργεί να φύγει απ’ τον έλεγχο με… αιματηρές συνέπειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης